![]() |
|
TRİGER SETİ HAKKINDA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 10:20 |
Arkadaşlar size bir konu danışmak istiyorum. 2005 Model 206 Quiksilver aracımı 125 Bin Km de satın aldım. Aldığım kişiye Triger seti değişti mi diye sordum. O da bana 90 Bin de değişti dedi. Ama pek güven vermedi bana. Çünkü sonuçta fatura falan yok. Özel serviste değiştim dedi. Yetkili servis kayıtlarına baktırdım bizde öyle bir kayıt yok dediler ve bu araçların triger setlerinin 80 Bin km de bir değişmesinin sağlıklı olacağını söylediler. Ayrıca görüştüğüm bir yetkili servis ustası bana şunu söyledi " Sen rahat ol, millet zaten triger seti için bize gelmez dışarda 250 lira bizde işçilikle 1000 lirayı buluyor bize neden gelsin adam dedi. O yüzden insanlar özel servislere gidiyor. Gittiği usta aracın km sini görünce zorla değiştirmiştir triger setini dedi." Ben normalde araca sadece hafta sonları binen biri olduğumdan araçla sadece 2 bin km yaptım şuanda 127 Bin de. Aslında ne olur ne olmaz diyip değişebilirim fiyat araştırması yaptım 250-300 TL. Ama ben biraz daha kullanıp Aracı değiştirtirip model yükseltmek istiyorum. O yüzden bilip bilmeden sadece içim rahat etsin diye 300 TL para harcamak istemiyorum açıkcası. Soru Şunlar: Sizce triger seti değişmeden bu Km ye kadar gelmesi mümkünmüdür ? |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelebilir kullanıma ve hava şartlarına göre değişebilir.
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
normaldir benim 306 aldıgımda 179 binde idi triger ini ben değiştirdim sıkıntı olmuyor ama ya koparsa işte o zaman 300 tl den kaçıp 1500 tl ödemek gibi birsey oluyor
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gelebilir neden gelmesın araştırmalarımda 180 Bin km Ömrü var dıyenler bile duydum ama her servısınde söyledığı gibi 80 Bin de 5 yılda bir değiştiririm ben yanı demek ıstedığım herşey km değil 5 yılda bir değiştirilmesi gereken bişey triger kayışı bu tamamen size kalmış bişey aklınızda en ufak bır şüpe varsa değiştirin derım sonradan daha kötü sonuçlarla karşılaşmamak ıçın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
ya valla binici olsam dakka düşünmem direkt değiştiririm. Haftasonu ilana koymayı düşündüğüm bir araç. Bu konuyu tabiki alan kişiye de ileticem kimsenin canının yanmasınıda istemem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |