|
tampon ve kapı şeritlerini boyama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 01:21 |
Pazartesi akşam üstü dayımın ısrarları sonucu yorgun argın teneke jantları araç üzrinde parlak siyaha boyadık fena olmadı. Biraz acemilik yaşadık ama hoş oldu.
Haftasonu da yan çıtalar kapı kolları aynalar ayna çerçeveleri kelebek cam çerçevesi gibi yerleri boyayacağız. Astar çok önemli. Jantı çok öenmsemediğimiz için astar kullanmadım sadece jant temizleyici sıkıp kirini aldım ve yıkadım kuruladım bastım boyayı. Fotolarını yarın paylaşırım yükleme fırsatım olmadı. Söylediğim vinil aksamları da maskeleme yapıp sökemedikleirmizi araba üzeirnde söktükleirmizi de masa üstünde boyayacağız. Araç metlik gri 2004 fiesta ve parlak siyah olacak bütün plastik aksam harika duruyor. Geçen sene kaputa gri karbon folyo çektim opanjuruda boyadı mı iş tamamdır. Şu altın günü parası gelsin ben de kaliperleri boyayıp aracın bazı aksamlarını plasti dip ile kaplayacağım. Onu da tavsiye ederim. |
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam ben 230tl ye kapı kuşakları, tampon bıyıkları, kapı kolları ve ayna arkalıklarını astarlı fırınlı boyattım gövde rengine. 10 numara olmuştu 307mde...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
emr_41_175
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emr_41_175
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar aracımı gti gibi tek renk yapmayı düşünüyorum tampon ve kapı şeritlerini boyayıp.deneyeniniz varmı önce astar atılıp sonra boya atılıo diye duydum.resimli anlatım falan varsa forumda aradım bulamadım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |