![]() |
|
Trigeri kayışını değiştireceğim ama?? Devirdaim??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 20:00 |
Merhaba, aklımda triger kayışını değiştirmek var. Özel servisin birinden fiyat aldım ama usta devirdaimden bahsetmiş. Ne gibi bir ekstrası olabilir ki o kadar fiyat çıkartmış? Triger ile alakası ne ki? Ayrıca diğer verdikleri fiyat sizce nasıl? Normal midir?
Attıkları mail. '' triger seti 90 tl orjinali işçilik 60 tl ve devirdaimin durumun göre 80 tl Düzenleme. Araç 206 Düzenleyen hLL - 25 Haziran 2013 Saat 20:26 |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de birkaç gün önce aracımın trigerini değiştirdim. Triger kiti+devirdaim+alternatör kayışı+alternatör gergi rulmanı değişti. Servisteki usta bu şekilde daha stabil olacağını söyledi ki yağ bakımını falan da hep birlikte yaptırdım arabanın sesi, gidişi falan değişti.
Düzenleyen Secks - 25 Haziran 2013 Saat 20:11 |
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Ohoo ![]() |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Ya benim aracın torsiyonlar da sorunluydu + yağ ve filtre bakımları debriyaj halatı değişimi falan baya birşey yapıldı :) Ama triger değişimiyle ilgili olanlar 500 tuttu. Orijinal parçalar kullanıldı.
|
|
![]() |
|
Tuzluymuş ya ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Üstte yazdığınız fiyatlar Türkiyede değildir herhalde Triger setinin orijinali öyle bir fiyata değil çünkü
|
|
![]() |
|
Türkiyedeki özel servisin verdiği fiyatlar onlar Ayrıca Peugeot Markette Triger Seti 75 Lira, Devirdaim ise 68 Lira. Serviste 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat vermiş sanırım. Triger Seti http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-16-8v-TRIGER-SETI-ORJINAL,PR-181.html Devirdaim http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-14-I-DEVIRDAIM-ORJINAL,PR-143.html Düzenleyen hLL - 25 Haziran 2013 Saat 20:25 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
80 TL fiyatı var devirdaimin özel servıslerde orjınal mutlaka trıger kayışını değiştirken değiştirmelisin bir daha ücret ödemek ıstemıyosan veya kayış koparmak 80 TL den kaçma derım zaten usta davir daim dönmüyor gel bak dıcek mecbur yap dıceksın ben geçen ay değiştirdim.
V Kayışı - Trıger - Devırdaim = 300 TL ödedım tum parçalar orjinal bi V kayışını contınatıal taktı galba kolay gelsin :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Tamam öyle yaptırayım o zaman oldu mu tam olsun. Hem içim daha rahat olur. Hep uzun yol yapıyorum sorun çıksın hiiiç istemem. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
dizellerde devirdaimin omru kayistan daha kisadir devirdaimi degistirmezsen ilerki gunlerde su kacirmaya baslarsa ayni is icin ikinci defa iscilik odersin onun icin
fiyat iyi
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bunları öğrenmem iyi oldu iyi. Teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |