![]() |
|
sitelerden yedek parça almak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 18:12 |
arkadaşlar merhabalar malum yaz geldi ve tatile çıkmak gerek bu durumdada araçta ön takım , fren ve bazı değişikliklerin yapılması gerek bende parçaları internetten alıp gidip ustama değiştirteyimdiyerum ama çok sıkıntılı bir iş. aracım 2006 makyajlı kasa pejo 307 1.4 benzinli
ilk sorum aracı 2 yıldır kullanıyorum geçen yıl fren balatasına baktırdığımda değişmesine gerek duymadı usta bu fren balataları kaç yılda değişir 2 yıldır bende değişmedim internetten baktığımda fren balatalarını 25 tl yede buluyorum 100 tl yede aşağıda verdiğim iki balatada aradığımda benim aracıma uyduğunu söylediler ucuz neden o kadar ucuz aldığımda sorun yaşarmıyım veya benim aracıma olurmu hepsi kafamda bir soru işareti aşağıdaki ürünlerin benim aracım için uygun olup olmadığını söyleyebilecek bir arkadaşım yardımcı olurmu linkte bulunan balatalar hem ön hemde arka fren için uygundur diyo doğrumudur. linkte bulunan balatalar arka fren için uygundur diyo doğrumudur. yağ kapağımda değişmeli bumudur rot başı yağ filitresi 6-polen filtresi felanda var ama yukarda yazdıklarım bulduğum en uygun fiyatlı olanlar malum memur adamız bunlar benim aracım için uygunmu veya başka öneriniz varmı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
www.peugeotmarket.com uygun fiyatlı yedek parça tedarikçi sponsorumuz varken bilmediğiniz yerleri neden araştırma gereği duydunuz. Bütün sorularınızın cevabını sponsorumuza şase numaranızı vererek çözebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
+206 Peugeot Market' ten daha uygununa denk gelmedim. Diğer sitenin adı çok komiğime kaçtı ya ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bunun cevabını en kısa sürede Murat bey verecektir eminim...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
levo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Arkadaşlar parçambozuldu.com parpça almak sanıldığı gibi kötüde detil bana çok yardımdımcı oldular allah razı olsun fiatlarıda çok uygun hepinize tavsiye ederim.Çok memnun kaldım.
|
|
qwertyuı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |