![]() |
|
Bagajı içerden düğme ile açmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 14:22 |
Arkadaşlar işyerimdeki bir büyüğümün 2001 polosu var, bagaj düğmesi kilidi falan arızalı masrafıda biraz fazlaymış sanırım, benimde aklıma içeriye kablo çekip düğme ile açma fikri geldi. Benim aracımda var ama benden önceki sahibi yaptırmış yani sizden ricam özellikle beylikdüzü civarı iyi olur :) bagaj kapağı için öyle bi kablo operasyonunu nerede yaptırabilirim ve masrafı fazla olmaz dimi? görünüşe göre basit bir işe benziyor ama tecrübelerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektronik işlerle uğraşıyorum öyle amatörce.Bagaj kılıt duğmesı falan sıze ne kadar malıyet çıkardı bılmıyorum ama bahsettığınız bu olayıda yapıcak kişi bıraz zor bulunur aramanız lazım ve orjınal kılıt sıstemınden çok çok ucuz olcağını sanmam ancak sız kendınız yaparsanız ucuza getirirsiniz bu işi.Düz mantık olarak dusunduğumde aklıma apartman kapılarındakı otomatlar geldı bu tarz bır açılmadan bahsedıyosunuz sanırım ? Forumda gormuştum 307 ye yapan vardı galba bu ışı kendısımı yapmıştı öyle aklımda kalmış konuyu gorurde çıkarsa belkı ayrıntılı yardımcı olur.
Düzenleyen samet206 - 25 Haziran 2013 Saat 15:23 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
aynen aynen vardı yapan biri ama konuyu bulamadım denk gelirse bilgi vericektir. sistemde basit gözüküyor, şöyle tarif ediyim benim direksiyonun yanında düğme, ben çektim oraya olay sadece kabloların birbirine değerek kısa dervre yapması ve bagajın açılması başka hiçbişey değil. kabloyu çekerim düğmeyi bağlarım onları hallederim de bagajın kilidine nasıl bi işlem yapılması gerekiyor o konuda bi bilgim yok :) asıl iş o zaten :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
eyvallah kardeşim sağol, msj attım kendisine şimdi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bursa307 den henüz ses yok, var mı başka bilgisi olan
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |