![]() |
|
arac cok yakıyodu ve çözüldü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 13:39 |
selam. aracım bayadır çok yakıyordu.
2.0 partner hdi göstergede ışık yanınca 100 liralık alıyordum. 210 220 km falan gidince tekrar ışık yanıyordu. ustalara götürdüm sanayide kimse bir şey diyemedi. araç bu esnada rektefiyeye girdi. zaten giricekti yani. neyse rektefiyeden sonra düzelir belki dedim, düzelmedi. neyse geçen gün kaputu açtım sağına soluna bakarken, enjektörlerden birinin tahliye geri dönüş hortumunun ıslak olduğunu keşfettim. var ya hani enjektörden dönen fazla mazotu geri pompaya yollayan... o hortum işte baya terleme yapmış. hemen gittim o enjektör geri dönüş hortumunun plastik kelepçelerini değiştirdim. usta dedi o en fazla damlatır dedi, bu kadar tüketimi artırması imkansız.. dedim değiştir sen hacıabi... şu an 245 km ye geldim, daha çeyrek depo mazot var...ve bunun bi 100 kmsini bozuk hortumla yapmıştım zaten.. düşünün yani tüketimdeki düzelmeyi.. büyük ihtimalde araç yüksek devirde baya fışkırtıyormuş dışarıya.. ama fark edilmiyo... mazot uçup giden bir madde olduğu için, kaçak durumunda hiçbir yerde kalıntı da bırakmadığından, bu problemi asla keşfedememiştik... başına gelen olursa diye yazdım... saygılar..
Düzenleyen cocomo - 25 Haziran 2013 Saat 15:59 |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkür ederiz güzel paylaşım...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Faydalı bilgi için teşekkürler...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
:D vallaha mantıklı
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bilgi için teşekkür ederiz
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Teşekkür ederim. Aklımın bir köşesine not ettim :)
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
mazot ucmaz dostum..ucar ama cok cok az..cok akmis olsaydi egerki kaputun icinde biyerde gormen gerekirdi bana kalirsa
Düzenleyen voodoo - 25 Haziran 2013 Saat 20:07 |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Hocam 2005 araç için rektefiye erken değil mi ya :) Kaç bindeydi ki? Aynı model var da trigeri falan değiştirmeyi düşünüyorum sadece performansı ilk günden farksız geliyor bana.
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
sorma hocam, göral tarafından itelendi araç bana...
hikayesi burda, vodoo gözle görülen hiçbir yerde mazot birikintisi yoktu.. sadece silindir kapağının üstünde minik minik mazot damlacıkları vardı... büyük ihtimalle uçmasa da yere dökülüyodu. ama ben park yerinde asfaltta leke falan hiç görmedim bugüne dek... belki yüksek devirde hızlı bi şekilde sağa sola püskürtüyordu. sıcak motor içinde de ya yanıyodu ya uçuyodu ya da yola dökülüyodu. bilemeyiz ne olduğunu fakat aracı 4-5 litre fazla yaktırdığını söyleyebilirim.... |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Geçmiş olsun hocam, konunuzu okudum, benzer bir olay benim de başıma gelmişti. Göraldan almadım ancak polis memuru olacak vatandaşın birinden 70 bin km düşürülmüş bir araç aldım 1 hafta 10 gün sonra da iade ettim mahkemeye gerek kalmadan. Dava açsam da kazanırdım zaten ama gerek kalmadı. Aldığınız kilometreyi kanıtlayabiliyorsanız her türlü zararınızı tazmin edersiniz diye düşünüyorum ki bir de bayiden almışsınız. Kilometresini kimin oynadığını bulabilidiniz mi? Görala gelmeden oynanmıştır büyük ihtimalle ki bunu bayinin yaptığını düşünmek bile istemiyorum.
Düzenleyen Secks - 25 Haziran 2013 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorununuzun çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Geçmiş olsun, bilgilendirmeniz için teşekkürler.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |