![]() |
|
Fren diski ve balata tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 01:16 |
|
Hafta sonu disk ve balatayı kontrol ettiricem , değişmesi gerekiyorsa değiştiricem.
Fren performansı baya zayıfladı , yüksek hızlarda aşırı titreme var. Disk+balata değişimine gidersem oem'mi tercih etmeliyim yoksa piyasada farklı markalar altında bulunan yan sanayi ürünlerde memnun eder mi? Balata olarak ; Ferodo , TRW , ATE , Bosch , Brembo ve EBC vs.. Disk olarak ; TRW , Brembo , Valeo , Ferodo vs.. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Araç , peugeot 206 CC 2.0 GTI Teşekkürler
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu hafta sonu on dısklerı traslama+balata degısımı,arka dısk degısımı yıne balata,toplamda 350tl verdım.Hepsı Valeo ıdı.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eger cıddı anlamda onem verıyorsan hız yapan bırı ısen ve bı mıktar ucret fazla vermek sıkıntı olmıcaksa tabiki BREMBO ..
|
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
Geçen hafta balataları 45 TL'ye TRW ile değiştirdim.Öncekilerde TRW'imiş.Usta baya bir övdü.Bende TRW olsun bakalım dedim.
|
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
peugeotlarda genelde her servis trw,valeo takar yada bosch....ama senin saydiklarinin arasinda en ii si brembo dur...
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
disk icin Brembo balatalar icin Ferodo
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
Kullanan Arkadaşlarımın Bilgisine Göre Brembolar Fazla Ötüyormuş. Birde Brembo hava kanallı mı normal olanı mı tercih etmeliyim?
Ayrıca Fazla Balata tozu istemiyorum.. Dip Not... Hızlı Araç Kullanan Biriyim Zaten Aracıma Haftada 1 kez kapalı otoparktan çıkarıp gazlıyorum. Düzenleyen TuNeR_32 - 26 Haziran 2013 Saat 00:35 |
||
|
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Kanallı olması hem gorsel olarak hemde daha hızlı sogumasına yardımcı olacagı ıcın daha ıyıdır.
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler Arkadaşlar önler brembo hava kanallı disk arkadalar brembo disk balatalarıda Ferodo Almayı düşünüyorum... bu ürünleri alabileceğim bir site var mı?
|
||
|
||
![]() |
||
|
güncelll
|
||
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
![]() |
||
Turcann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
|
konuyu hortlatmak isitiyorum.206 1.4 8v için fren balatasi tavsiyenizleri bekliyorum.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
4u tavsiye ederim kardeşim 206 aracımdada şimdiki 308 aracımdada 4u kullanıyorum memnunum hiç problem yaşamadım alman malıdır.hemde fiyatı uygundur.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
ben bunu tavsiye derim diskler için. kale balatalar ötme yapıyor hocam belli bir süre sonra ve çabuk bitiyor.
Düzenleyen sonerkyl - 26 Ekim 2018 Saat 09:09 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
||
![]() |
||
|
sıkıntı olmaz hocam sağlam firma bir problem olursa bana ulaş yerlerini biliyorum.
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |