![]() |
|
Acil Marş basmıyor! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2013 Saat 17:39 |
Arkadaşla aracımın maraşa basınca tık etmiyor. Sadece akü işareti yanıp sönüyor. Ancak aküde bir problem yok. Bu olay bi kaç kere başıma gelmişti ve darbe sensörüne basarak kontağı çevirdiğimde araç çalışmıştı. Bugün ise yokuş yukarı aracı park ettim. Baskı balata değişim zamanı geldiğinden araç viteste kaçırıyormu diye deneyim dedim. Denedim viteste iken kaçırdı. Sonra biras ileriye alayım dedim ama marş basmıyor. Darbe sensörüne basarak denedim yine olmuyor. Şu an başka bir yerdeyim ve aracı çalıştırmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum?
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
marş dinamosu..kömürlerde bi sıkıntı olabilir..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
akü değilse marş kömüründendir
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar dogru söylüyor mars motoru kömürleri bitmiştir
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
cevaplarınız için teşekkür ederim.. düz yol olsaydı vurdururdum.. O zaman çalıştırmak için biraz daha ugrasmam gerekecek.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Arkadaşlar 2-3 saat sonra tekrar denedim tek denemede çalıştı. Bu olayda kesin marş kömürlerinden diyebiliyormuyuz? 306 için fiyatı nedir?
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam kömürden olsa hiç marş yapmaz marş otomatiği (marş t.şağı da derler) takılı kalıyo olabilir, çalışmadığı zaman marş motoruna ufak bi çekiçle tıklamayı dene
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Olabilir.. teşekkür ederm..
|
|
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
KONTAĞI ÇEVİRDİĞİNDE TIK DİYE BİR SES GELIİYOR AMA ÇALIŞMIYORSA BUNUDA ARADA BİR YAPIYOR SONRA KENDİLİĞİNDEN DÜZELİYORSA %100 KÖMÜR VE O KÖMÜRÜN İÇİNDE OLDUĞU PLASTİKTEN KAYNAKLANIYOR TECRÜBEYLE SABİTTİR ARACI İLK ALDIĞIM ZAMANLAR BAŞIMA GELMİŞTİ. 45TL KÖMÜR TUTMUŞTU 20TL PLASTİK 30TLDE İŞÇİLİK VERMİŞTİM İYİ Bİ USTAYA GİT BAYA TEFERRUATLI Bİ İŞÇİLİĞİ VAR. ALTTAN SÖKTÜĞÜ İÇİN Bİ KAÇ HORTUM SÖKMÜŞTÜ ULAŞMAK İÇİN O ZAMAZİNGOYA ADINI HATIRLAYAMADIM. İYİ SIKMAMIŞ YOLDA SU HORTUMU ÇIKMIŞTI KENDİ İMKANLARIMLA YAPTIM SONRA HORTUMU. SERKAN BEYİN SÖYLEDİĞİDE OLABİLİR BELKİ AMA BENİM BAŞIMDAN GEÇTİĞİ İÇİN BU KADAR EMİN KONUŞUYORUM ONDAN SONRA BİDA HİÇ TEKRARLAMADI BU SORUN BU ARADA GEÇİCİ ÇÖZÜM ARAÇ SAĞ SOLA HAFİF HAREKET EDERSE EĞER BAZEN ÇALIŞIYORDU. BEN BÖYLE BAYA KULLANDIM EN SON HÇ ÇALIŞMAYINCA VURDURARAK USTAYA GÖTÜRMÜŞTÜM.
Düzenleyen howard - 25 Haziran 2013 Saat 17:22 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Önümüzdeki günlerde kendi ustama götürücem.. bakalım ne çıkacak.. yorumun için tşkler..
|
|
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Geçen hafta uzun yola çıkmadan önce bakımı yaptırayım dedim.Uzun zamandır aklımdaydı triger ile balatalar.Triger seti,baskı balataları değiştirdim.Usta ile deneme sürüşüne çıkalım dedik.Tamirhanenin önünde marş basmadı meğerse kömürler bitmiş.2-3 saat uğraştı elektrikçi 35 TL kömür+50 TL toplamda 85'e mal oldu.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
hocam marş otomatiğine baktır benim başıma geldi sanki marş motorunu çalmışlar gibi hiç ses yok ama ara ara alıyodu nerde bırakcağı belli olmaz marş otomatiğine baktir derim ben birebir yaşandı
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
emre koksal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre koksal
merhaba
206 hdı dızel aracımda ,mars tık sesı cıkartıp arac calısmıyordu.
mars dınamosu komurlerı ve dınamonun ust bolumu degıstırıldı.
komurler yarıdan daha az kalmıstı.
yaklasık 2 - 3 saat surdu.
ıscılık ve parca dahıl 165 tl ye mal oldu.
elektrık ve lastıkle ılgılı sorunlarda ankara da bulbulderesınde Ahmet usta ya ıc rahatlıgı ıle gıdebılırsınız.
ıncı aku tabelası var bulbulderesınden cıkısta hacıyolu ısıklarını gecınce sol tarafta ...
kolay gelsın...
|
|
0
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |