![]() |
|
307 LPG tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2013 Saat 12:44 |
Arkadaşlar 2006 model 307 XT BVA 1.6 110 ps otomatik şanzuman (AL4) aracıma atiker obd LPG taktırdım.
Geçen hafta Bursaya giderken depoyu doldurup yola çıktım ve yaklaşık olarak 350 km. yol yaptım.
Ama öyle dikkat ederek, gözümü devir saatinden ayırmayarak gitmedim. Yol boş olduğunda basa bildiğim kadar bastım yani. Bu verilere göre yakı tüketimim normal mi? |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
depo kaç lt
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
42 Litre
|
|
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
kmde 30krş otomatik araç için iyi gibi
|
|
![]() |
|
Veriler yolcuğun çoğu şehir dışı olarak verilmiştir. Yani şehir içi 40 kuruş civarında LPG tüketimi olacak öylemidir?
|
|
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
daha gaz ayarı yapılacak ona ilk 500 km 2. de 1000 km.de sonra düzelir.
|
|
![]() |
|
Ben bu konuyu sordum ustaya ama ayar yapmaya gerek yok dedi. OBD denilen yeni bir sistem takmışlar ve bu sistem tüm ayarları otomatik yapıyormuş. Bilen varmıdır?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |