|
şöför tarafı su alıyor yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alp2525
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 19:16 |
407 dizel aracımı yıkadığım zaman şöför tarafının sırılsıklam olduğunu gördüm polen filtresi de şöför ayak kısmının yanında çıkarttığımda sırılsıklamdı. ön camın tarafındaki giderleri temizlemiştim geçen hafta nerden girer bu su arkadaşlar hala su alıyor araç klimayı sıcak konumda açtığımda peteklerden ütü gibi buhar üflüyor
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sanırım ön cam ızgarasından su alıyor, çatlak olabilir gevşeklik olabilir açtırmak lazım...
|
|
alp2525
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bilmiyorum kardeş az önce arabaya bakmaya gittim yolcu tarafıda sırıl sıklam olmuş nerden nasıl giriyor anlamadım serviste bir usta ile görüştüm cam bakalitlerinin kontrol edilmesi gerekiyor dedi ızgaradan da olabilir tahminimce camcı ilede görüştüm bakalım getir dedi inşallah silikonlama ile geçer
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
alp2525
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şahinpeugeottan murat ile degörüştüm daha önce bir araçtata aynı sıkıntı olmuş ızgaradan yapıyormuş ızgaranın illa değişmesi mi gerekiyor ki?
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın ön cam ızgarasının altında su tahliye delikleri var. bence onlar tıkanmış,tıkanınca oradaki kapakçıklardan içeri geçiyordur. bi bak derim.
kolay gelsin..
|
|
alp2525
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dediğiniz ızgara altında bulunan delikler sağ ve solda bulunan çamurluklardan giden tahliye ise oraları temizledim su direk polen filtresine gelen boruya gelip sağ ve sol orta konsolun yanından akıyor.Sağ ve sol kısım haricinde başka tahliye kısmı var mı?
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |