![]() |
|
KONYA YOLU BENZİN İSTASYONU |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 16:23 |
arkadaşlar bugun ikinci defa başıma geldi.arabamın ışığı yanmak üzereydi 20 liralık mazot alıyım dedim.konya yolu baykoçlar petrol 7 numaralı pompadan aldım.baktım kadran milim oynamadı galiba şamandırada sorun vardır diye düşündüm kadran gittikçe indi ışık yandı 20 kkm yapmadım bu süreçte..(ismi kaldırdım başımı artımasınlar diye.)
Düzenleyen mayday06 - 22 Haziran 2013 Saat 22:23 |
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problemin benzin istasyonundan kaynaklandığına eminmisiniz? Firma adı vermişsiniz?
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
evet ikinci defa yaşadım bunu.geçen sene depomu fulledim uzun yola çıkacaktım.şehir içi 50-60 km yol yaptım.sabaha karşı yola çıkarken aynı istasyondan deponun üstünü tamamlamak için mazol aldım 20-25 tl gibi bişey tutmuştu ama kadranda oynama olmamıştı.petrol ofisinden 5 gün önce 30 tllik aldım kadran çeyrekle yarım depo arasına geldi.20 tl liktede hadi oraya gelmesinde diyecem ama 20 km sonra ışık yandı.yetkiliyi aradım az önce durumu soledim.kabul etmedi şikayetimi.mantıklı cevap alamadım.diyoki düşük rakamlarda bezen kadran oynamaz diyo.e peki depo fullken üstünü tamamlamak için aldığım mazot nereye gidiyo.aracımın şamandırası hepmi aynı istasyonda şaşırıyo ??
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
şirketlerin kendi istasyonlarından almak lazım diye düşünüyorum 20 tl ile 20 km yapmanızda bir anormalik var evet
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bu sorunu gidip istasyon yetkilisine söylediniz mi ?
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
bence hiç istasyonla uğraşmayın direk genel merkezlerini müşteri hizmetlerini arayın onlar icabına baksın
|
|
![]() |
|
Istasyon yetkilisini aradim soyledim.pazartesi sanayi bakanligina sikayet edecem.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
kardes sen direk petrolcuye sallamissin ama 20-30 tllik yakit bazen samandırayi hareketettirmeyebilir. Farzet birisi yolda kaldi. Elinde 5 lt lik kab ile yakit istasyonuna geldi 20 tllik yakit alipta kabin dolmadigini gorurse ne olur. Bunu hicbir yakit istasyonunun goze alacagini sanmiyorum. Beni yanlis anlama dusuncemi paylastim
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Peki depo fulken ustunu tamamlamak istedigimde ayni sorunu yasadimi belirttim
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
20 TL ile ibre oynamaz. En az 7 litrede oynar. Bende benzinli var o da aynı.
20 TL'de oynamıyo. |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Abicim ya ben anlatamadim heralde.ibre oynamiyo tamam kabul ettim.ya 20 km yaptim yapmadim neden isik yandi ibre dahada alta cekildi.ha bu arada bp ye sikayetimi bildirdim
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
7 litreden aşağı alırsanız ibre oynamıyor. Onun için 30tl lik aldığınızda 7litre gelmiştir ve saymıştır.
|
|
![]() |
|
2011 model 16000 km de ki arabama 20 tl lik (4.6 lt) yakıt alıyorum ibre oynamıyor diye sesimi çıkarmıyorum...fakat 20 km olmadan eve gelıyorum ışık yanıyo ve kadran aşşapı kayıyo ??.yapmayın lpgmi bu bu kadar sapacak yaa.
Düzenleyen mayday06 - 22 Haziran 2013 Saat 20:52 |
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
![]() canım kardeşim sen bana güveniyomusun onu söyle bana itimat etmiyosan tamam tartışmıyorum. geçen sene yola çıkacaktım depoyu fulledim şehir içi 50 km yaptım.kadran resimdeki duruma geldi giderken aynı istasyondan istasyondan doldurmak istedim 25 tl de tabanca attı ve kadran oynamadı.ben acemi deyilim.tezcanlı deyilim.baya bi yol gittim km ile orantılı gözetledim kadranda hata yok.kışın arabamın yakıtını ölçerken 7 litre olarak yol bilgisayarı ve yakıt aldığım yer gramıgramına tutuyordu.yarın mazot alırken video çekecem 20 tllik oynatıyomu oynatmıyomu gösterecem.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
harbi ya bu peugeotlar hep mi öyleymiş meğerrrr
ben de 20 tl alıyorum sadece yol bilgisayarında 20-30 km artıyo gideceğim km miktarı
30 tl alıyorum 1 dişe yakın oynuyor ibre çok ayarsız bir şey 10 tl aradaki fark ile 1 diş oynatıyo |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bakın şikayet etmeden önce 5 lt bidon alın ve doldurun önce lt orak bakın çünkü sen şikayet ettin haksız olduğunda sana bu sefer firma adına zarar vermekten mahkemeye gider haberin olsun ha baktın 5 lt tamam sonra genel merkeze şikayet et bildirirler neticeyi ... şikayet var .com sitesine yazabilirsiniz bak önce oradan size dönüyorlar
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
20 tl ye benim ibre yükseliyor
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yol bilgisayarındaki km artıyor mu?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
hayır :)))
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |