![]() |
|
trafik ceza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 11:32 |
selamlar arkadaşlar geçmiş tarihler farklı araçlar a kesilmiş 2 ceza kaydı buldum bu araçlar çalıştığım şirketlere ait olan araçlar biri kiralık diğeri şirket aracı ben kullanırken yediğim 2 ceza çıktı bu borçları ödemezsem ne olur cezalardan bir tanesi muayenesi yapılmayan eksik evrakla trafiğe çıkartılan şirket aracının diğeri de radar eksik evrak olan araç a ceza yazıldığında patronda yanımdaydı ama aracı ben kullandığım için dolayısıyla bana kesildi şimdi bu cezalar ı benimmi ödemem gerekiyor lütfen detaylı aydınlatın umarım karışık yazmamışımdır...
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiğim Kadarıyla Siz Ödemelisiniz |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aracın cezası sonra da sana ulaşır satış yapmış olsan bile emniyetin elinde araç sahibi adres bilgileri mevcut yani no problem. ehliyete ceza olmaz şahsa ceza kesilmez
![]() yani ben senin arabanı alıp senin arabanla ceza yersem bunu ödeyecek kişi ben değil sensin maalesef. araç sahibi kimse ceza ona gider şoföre değil. |
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yıllardır şirket aracı kullanıyorum fakat kişisel hataların cezalarını ödersin kırmızı ışık radar park cezası senindir eksik evrak muayene sigorta filan onlarla kendi şirketinin veya kiralayan şirketin takibindedir seni ilgilendirmez
|
|
![]() |
|
radar cezası dışarıdan işlerini yaptığım firmanın kiraladığı araçta oldu yaklaşık 4 yıl önce 2ay öncesine kadar benim kimlik bilgilerim de çıkmıyordu
eksik evrak olan araç ta bundan yaklaşık 1.5 yıl öncesinde yedim cezayı benim ehliyete yazıldı hatta 10 ceza puanı işlendi ve bu araç şuan icralık ve yakalama emri var aracın bu durumlarda da bu cezalar yine benimmidir ödemezsem ne olur
|
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
ceza arkadan yazılmışsa hukuken seni bağlamaz ancak ceza makbuzu adına düzenlenmişse sen ödeyeceksin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |