![]() |
|
peugeot 307 cd sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SyhByz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 09:14 |
2006 307 sahibiyim mp3 çalmıyor teypte biliyorsunuz ,
kendim cd doldurdum ama bir türlü formatı tutturamadık :) vaw ve wma formatlı parçalar da çalmıyor hangi formatta cd doldurmalıyız?
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam track olarak basmalısınız CD yi. Bilgisayardan oluşturuyorsanız "Müzik CD si oluşturun" gibi bir seçenek olması lazım. Bu arada CD yazma hızını düşük tutarsanız daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
SyhByz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
bilgisayardan atıyorum ama müzik cd oluştur seçeneğini bulamadım sanırım sıkıntı ordan oluyor :)
nero var ama onda da böyle bir seçenek yok
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
kaç tane şarkı atıyorsunuz ?
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |