![]() |
|
klime kompresörü ve debriyajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 21:44 |
arkadaşlar geçen günlerde uzunyol giderken klima sıcak hava vermeye başladı , tamirciye gösterdim klima debriyajından kaynaklanyor dedi 200 tl ödedim düzüldi ama klimayı çalıştırırken kayıştan ciyak ciyak ses geliyordu tekrar gittim kayışı gevşek olmuş dedi sıktı düzeldi gibi bugün tekrar baktım klima kapalıyken bile direksiyonu kalkışta sağa- sola çevirdiğimde aynı ses gelmeye başladı. klimacının kulağını çok çınlattım. acaba kayış ayarını gerizekalı adam yapamadı mı ? (yapan kişi klima tamircisi) acaba motor ustalarına mı göstersem . nefret ediyorum tamircilerden bi tane namuslu olmazmı bu meslekte ?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim milletçe sorunumuz "ben bilmiyorum bu konuyu bilene gidin" kelimesinin dağarcığımızda olmamasıdır, bu her sektörde kendini gösterir yarım doktor candan yarım hoca dinden, yarım.. yarım.. yarım..
konuya gelecek olursak; kayış gerginliği önemli, azıda fazlasıda zarar bence işin ehline bir göster..
Düzenleyen errör - 21 Haziran 2013 Saat 22:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |