![]() |
|
307 XS hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 19:10 |
Merhaba arkadaşlar.
Siyah renk 16v 110 HP. 2002 model 5 kapı bir tane xs buldum araç 110.000 de değişensiz benzinli 17000 TL.ye bırakacak. Sizce bu fiyata bu araç nasıldır.Araç değişensiz bi tane kazası çıkıyor ama çok büyük bi kaza değil. Birde bu araçlarda ABS varmı ? ben var diye biliyorum.XS sınıfını kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Kronik rahatsızlık pek duymadım 307 lerde ama yinede artı eksi yönlerini yazabilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
Düzenleyen kırmızı306 - 21 Haziran 2013 Saat 19:14 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgilendirelim:
3,5 yıldır 307 xs kullanıyorum.Az çok içini dışını öğrendik sayılır.307 piyasası olan bi araç.Hele ki xs dolunun(xt premium) bir altı olduğundan tutulan bir model.Ama xs lerde de bazı donanımlar opsiyonel sunulmuş.O yüzden xs olup da otomatik klima,5 li cd changer,sunroof görmek mümkün. Araçta standart olarak abs vardır. 307 nin fiyatları 4 sene önce de bu civarlardaydı şimdi de öyle.O yüzden dediğiniz özelliklerde bir araç 17 bin tl eder.Fiyat normal. 2002 model araçtan bahsediyoruz.O yüzden direklerde,şaside,önden büyük kaza ve yürüyen kısımda darbe sonucu değişen yoksa tamponun,çamurluğun değişip değişmemesi veya boyanmış olup olmaması önemli değil. Alacağınız araba metalik boya olduğu için dikkat etmeniz gereken şey araçta boya var ise boyalı olan parçanın araçla olan uyumu.Boya işçiliği önemli. Gelelim motora.110 bin km'de bir 307 ağır bakım ister.Ağır bakımdan kastım şudur. 1)Baskı-balata. 2)Fren disk ve balata değişimi veya bakımı. 3)Triger seti,kayışlar ve rulmanlar. 4)Ön takım.(Bunu biraz açalım) 307 sert süspansiyona sahip bir araçtır ve narindir.Dolayısıyla kötü yol koşullarından çok çabuk etkilenir.110 bin kmde bir 307 nin muhtemelen arka amortisörler patlamıştır veya yağ sızıntısı vardır.Önlerde ise amortisör takozlarının işlevini yitirmesi sonucu özellikle kış aylarında sizi rahatsız edici sesler çıkarabilir.O yüzden iyi bir alt takım kontrolünden geçirmelisiniz aracı. Bu bakımların yapıldığını bilirseniz aracı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Hatta kaçırmayın derim lakin fiyat oldukça güzel bu tip bakımların yapıldığı bir 307 de. Düzenleyen laedri - 21 Haziran 2013 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilan lınkı varmı bu aracın?
|
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah hocam. Trigeri 80000 de degismis aracin.agir bakimlari yapilmis degiseni yok lokal boya var dedi sadece . Araci test merkezine gotursek bu soyledikleriniz cikarmi yani amartisor patlamasi on takimdab gelen sesler gibi birde en cok korktugum yag yakma olayi bunu ogrenebilirmiyiz oda onemli.adamin bahsettigine gore arac diri bir onceki muaynesi bir sene once yapilmis yapildigindaki kmsi 105000 mis.tramer kayidinda bunlar cikiyor.satan kisi bir tanidigimizin arkadasi ve avukat anlattigina gore hic bakim yapilmadan 10000 km rahat binilebilir diyor.Araçda hiç sigara içilmemiş yürüyeni sorunsuz diyor bakalım bir test merkezine götürüp baktırmayı düşünüyorum. Düzenleyen kırmızı306 - 22 Haziran 2013 Saat 12:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |