![]() |
|
307 Sensör Jeli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 12:42 |
Arkadaşlar 307 xt aracımın yağmur ve far sensörü çalışmıyor.Camın değişmesi gerektiğini söyleyenlerde oldu fakat sensör üzerindeki jelin yenilenmesiyle çalışacağını söyleyenlerde oluyor.Bu jeli nerede yaptırabilirim acaba bilen var mı? veya farklı bir önerisi olan?
![]() |
|
![]() |
|
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veya ön cam değişirse mesela yerli cam taktırsam sensörler çalışır mı?
|
|
![]() |
|
Merhaba toprağım Camda ufak bi çatlak var dikizin arkasındaki siyah yerde beni rahatsız etmiyor ama sensörlerin çalışmaması rahatsız ediyor açıkçası fatih otocamda jel bulabilir miyim acaba
|
|
![]() |
|
Buluşmalar hakkında bilgi verirsen memnuniyetle gelirim tabi ki bu arada tanıştığıma da çok memnun oldum toprağım selametle...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Orjinal taktırın 1 ay önce değişim yaptım ön camı herhangi bir sıkıntı yok jel vs. de kullanılmadı.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serviste taktırmam şart mı peki ve ortalama fiyat ne olur?
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Kasko vasıtasıyla takıldı cam+işçilik 685TL.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
O zaman kasko şart desene ben yeni aldığım için henüz kasko yaptırmadım
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Fatih Oto Cam ile görüştüm 220 TL'ye değiştiririz sensörlere de çalışma garantisi veririz dedi sizce nasıl?
![]() |
|
![]() |
|
Sadece cam 220 TL benim sensörler sağlam camdan dolayı çalışmıyor jeli deforme olduğu için cam 220 tlye değişecek sensörlerede çalışma garantisi veriyor
|
|
![]() |
|
ya ben ufak bi çatlak için cam değiştirme taraftarı değilim açıkçası bugün Küsgete gidecem olmazsa orada jeli gösteririm bi yapılırsa hiç değiştirmem camı
|
|
![]() |
|
Servise jeli sordum 350 TL'ye yaparız dedi yuhhhhaaaa
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |