![]() |
|
ayıp ya dimi:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 11:05 |
normalde işe servis ile gider gelirim.Aracım evin önünde yatar.bazen hafta sonu bazen hafta içi binerim.dün ön camdan kaputa doğru yapış yapış büyük bir ihtimal çay gibi madde dökmüşler.aracı yıkadım dün.bugün sabah tekrar evden çıktım birde ne göreyim yine aynı manzara ayıp ya komşuluk hakkı bitmiş ama ben onlara hakkımı helal etmiyorum.eve gidince yine temizleyeceğim arabayı başka yere koyacağım bakalım yarın ne olacak:)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malesef millet olarak apartmanda yaşamayı öğrenemedik bir türlü bizim burda da çok oluyor benzer olaylar 2 gün önce üst komşumun havalansın diye balkon duvarına koyduğu saksı arabamın 30 cm yanına düştü, hadi arabayı geçtim bi insanın kafaya gelse direk öldürür
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
var oyle kansızlar,bende bazen yan bınanın onune bıraktıgımda bır bakıyorum sofra bezı sılkmısler asagıya, bır ıkı sabrettım ucundede utanmadan bagıra bagıra sıyırdım bırısı cıksında kafasını gozune patlatayım dıye o gun bu gundur bırsey yok :) sıddetı sevmem fakat bazen gereklı oluyor,cunku artık komsuluk denen sey ölmus..
Düzenleyen fatihgg - 21 Haziran 2013 Saat 11:18 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
böle durumda ben olsam. birincisinde hadi neysede ikincide ortaya ana avrat söverdim. üsütüne alınıpta çıkan olursada bi güzel döverdim. Allah yardımcınız olsun.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla beni güldürdün ya llah da seni güldürsün:))) neyse bakalım arabanın yerini değiştireceğiz...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Komşuluk falan kalmadı hocam ya öyle şeyler beklemeyın artık kımse kımsenın malına acımıyor sokağa mahkumsanız aracınızı koycak kendınıze ait bir yerinizde yoksa mecbur bı zaman sonra ınsan alışıyor.Arabaları çizen haylaz veletlermi ararsınız çamaşur suyuna bastığı çamaşırları sulu sulu arabaların tepesıne asanmı ararsınız izmarit atan kültabağı boşaltanmı ararsınız daha neler sayarımda kımsenın tadını kaçırmıyım geçmiş olsun sızede
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sizin orası apayrı bir olay zaten arabanın basından ayrılamıyom hemen bir velet yapısıyo toplar havalarda uçuşuyo kaleleri direk arabalarla yapıyrlar
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
@konyali42 açmış olduğunuz konu ilgili bölüme taşınmıştır..
bir daha yaşamamanız ümidiyle..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |