![]() |
|
AZİZ ŞARKI BUMU ???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 10:30 |
Kardeşim açtığın konuyu ardım ama bulamadım bu şarkıyı duyunca aklıma senin konun geldi hem hint hemde güzel inşallah budur dostum...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kola ver kola ver kola verdiiii, diyo sanki :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Serkan abi :D :D :D
outlaw teşekkür ederim ama bu değil :) fakat bunuda beğenmiştim söylediklerinde :) ilgilenen olursa bunuda buldum hoşuma gitti :) |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aziz Abi şarkı tamamen hintçemiydi yoksa ara ara ingilizce de var mıydı?
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
şarkı hintçe değildi galiba :D hint ezgileri ile süslenmiş ing. R&B gibi bişeydi son 40 sn sini duymuştum zaten. şöyleydi dırırırı dırııdrırı drırırı dırıııııırırııı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
vahit kola ver kola ver kola ver:))) aklıma çakallarla dans geldi ya bi kola ver:))))ama güzel ya hoşuma gitti.paylaşım için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
hakkaten çok güzel ya dur bir filmi izleyeyim bulursam:)
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
ilk konu açıldıgında ki mesajımın aynısı bana bi kolavir kola vir :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
ülen azizim bob marley tarzı desen dermişim sana bu şarkı çok eski :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Sağ kola mı sol kolamı ??? (filmin çok güldüğüm repliği ) ![]() ![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
cok güldüm
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Nolur bu olsunn ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
deyildur :( bunlardan daha slow diye bilirim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
tırra tıra tıra tırra tırrrra bu da güzelmiş ama ilk şarkı baya iii:)
|
|
![]() |
|
yav aradığım bu paylaştığım değil loo :D yukarda paylastığımı gta san andreas ın radyosunda duydum hemen shazamladım güzel şarkı
![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
why thıs kolaver izledim tavsiye ederim çok güzel film adamlar yapmış valla dur şarkıyı bir daha dinleyeyim:)
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Aziz bul artık şu şarkıyı, Hintçeyi söktük :)
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
bulamıyorum :((( dünyadaki tüm şarkıları dinledim nerdeyse artık bulamıyorum :((((
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |