![]() |
|
Far Renklerinin Farklı Gözükmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 Saat 20:47 |
|
Anladığım kadarıyla bir tarafta mavi yanan bir ampül,diğer tarafta beyaz yanıyor
* Farların merceklimi ? mercekli ise mercekte bozulma olmuş olabilir (eski farlarımdan biliyorum,biri tam göstermiyodu) * Far içinde bulunan nikelaj kaplı kasada ufak bir yıpranma/kabarma var ise fark ediyo olabilir * xenon beyinlerinden fark ediyo olabilir.farklı bir beyin ile denemende fayda var bunların hiç biri değilse bir ilki başarmışsın kendinle gurur duy :) |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Xenonsa balanstan olabilir diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Yanlış Anlıyormuşuz :) Farklar Önceden Değişmiş Olsa Bile İlk Aldığımda Böyle Bi Sorun Yoktu Abi . Hakikaten İlginç Bakalım Nasıl Olacak :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Sanırım birbirimizi yanlış anlıyoruz Emre :) ben farların kendisinden bahsediyorum sen far ampülünden bahsediyorsun? Farlardan biri senden önce değişmiş olabilir belki, bi ampülün sağda beyaz solda mavi görünmesi çok ilginç
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
1 Tanesi Yanmıyordu Değişmişken İkiside Değişsin Diyerekten İkisinide Değiştirdim
Düzenleyen Zagorka - 20 Haziran 2013 Saat 17:27 |
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Farları yeni mi aldın, niye değiştirdin ki farları?
|
||
![]() |
||
|
Yok ARIZA Lambası Yanmıyor
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
||
|
İkisinide Aynı Yerden Aldım Abi Aynı Kutudan Çıktılar :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
||
muhoist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
|
xenonsa beyindendir
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
emre xenonsa set secıyor leonlar dıkkat et,alakası olabılır.arıza lambası vss yakıyormu?
Ampul ıse gercekten sıkıntı bısı :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
Farların biri yan sanayi olabilir Emre, far aynası falan farklıdır belki
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar Aracımda Bugün Farların Ampullerini Değiştirdim Soldaki Ampul Mavi Sağdaki İse Beyaz Gözüküyor . Soldakini Sağa Geçirdiğimde İse Yine Beyaz Gözüküyor Aynı Şekilde Sağdakini Sola Geçirdiğimde Oda Mavi Gözüküyor , Bu Sıkıntı Neden Olabilir ?
-Biraz Karmaşık Umarım Anlatabilmişimdir :) NOT : Yeni İki Ampul Alıp Değiştirdim Yine Aynı Sıkıntı Ortaya Çıkıyor ...
Düzenleyen Zagorka - 20 Haziran 2013 Saat 17:06 |
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |