![]() |
|
turbo tahliye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 16:32 |
selam dostlar.
aracıma 1 ay önce sıfır turbo takdırdım. fakat son 15 günüdr falan bir uğultu alıyorum arabadan. turbo ıslığı gibi değil ama. turbo ıslığını çok iyi biliyorum başım çok yandı onun yüzünden. bu sefer yine ıslığa benzeyyen bir ses fakat hemen kesiliyo 2500 devire çıkana kadar. usta diyor ki, bu tahliyeli turbo!??? yapar böyle diyor. turbodan hiç anlamam, turbo kullanmaya yeni başladım... ben de diyorum ki o zaman ilk taktığımız günden beri yapması gerekiyordu. neden birden artış göstermeye başladı bu ses???? adam cevab veremiyo, her şey yolunda diyor... napacağımı şaşırdım...
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |