![]() |
|
5. Yıl Kutlama Pastası Seçimi (Sonuçlar) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 14:16 |
Oylama aşağıdaki gibi sonuçlanmıştır. vapio arkadaşımızın tasarımı 5. Yıl kutlama pastamızı süsleyecek kendisini tebrik ediyorum. Sıralama resim ekleme sırasına göre ayarlanmıştır... 1.Aziz ![]() 2.Aziz ![]() 3. Acemi pecocu ![]() 4.Serkan 5.samet206 6.vapio ![]() 7.baroff ![]() 8.vapio ![]() Düzenleyen Serkan - 21 Haziran 2013 Saat 12:38 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 8.vapio diyorum
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
8vapio
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Benim azizime yaptıgım nerede :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Onu Azizin doğum gününe saklıyorum :)
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 vapio
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Oylarınızı bekliyoruz sevgili Peugeot Turkey sakinleri :)
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
8 vapio
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
valla 8 numero çampiyone :D bende ona oy kullandım :D
fevzi seninkini koysaydık olmazdı her yerde birinci olmasın artık
![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
8 güzel
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bitir abi daa ne olsun :D güncel cancel :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
1'er oy alsak bitirecem Aziz :)
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
8 vapio
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
vaktim olmadığı için zamanında yapamadım ama bu da benden olsun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
bu da hareketli versiyon pastaya uyarlamak biraz güç olsa gerek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biraz geç oldu evet ama yinede eline sağlık :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
o zaman bi dilim pasta istiyorum salih hocamla gönderirsiniz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
İnşallah kalırsa göndeririz :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |