|
yardım edin lütfen... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
emres58
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 14:07 |
arkadaşlar ilk arabamı alıyorum.tahmin edersiniz sahibinden.com'u talan ettim resmen ve istediğim fiyat aralığında ve gönlüme yatan araba tabiki 206 oldu ama ilk olacağı için tereddütlerim var bi kaç araba buldum birincisi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-sahibinden-sifir-gibi-sade-ve-sik-112972162/detay/ ikincisi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-peugeot-2005-sahibinden-128320670/detay/ üçüncüsü http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-peugeot-206-123285560/detay/ tabiki burdan bakarak araba alınmaz ama fiyat aralığı ve donanım olarak fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevineceğim.şimdiden teşekkür ederim tecrübeli ve sağlam fikirleriniz için
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kırmızı bence
|
|
emres58
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağolun beyler yetkili servislerden motor durumuyla ilgili detaylı bilgi alırım herhalde.
|
|
Secks
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyatlar bence de yüksek gibi. Maksimum 15 ya da 15.500 e benzinli ve temiz araçlar bulunabilir. Ancak ben de dizel tercih et diyenler arasındayım.
|
|
emres58
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dizel tavsiye etmenizin sebebi ekonomik olması acaba ? sorularım amatör olablir kusura bakmayın
|
|
Secks
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle. Yakıt yarı yarıya fark ediyor. Tüplü değilse tabi.
|
|
emres58
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben de tüplü bakıyorum aslında tabi 206lar tüpe ne kadar uyumlu kronik motor arızaları oluşur mu bilmiyorum.
|
|
Secks
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen katılıyorum. Eskiden benzinli 1.4 varken çok arada kalmıştım tüp taktırsam mı diye en sonunda sattım. Şimdi aynısının dizeli var gerek performans gerek yakıt olarak daha memnunum. Cebim rahatladı :)
|
|
emres58
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok sağolun ilgilendiğiniz için...peki dizel arabalarda genel bi kanı olan belli bi kilometre üstü araçlardan uzak durulması 206 alırken de önümüze çıkar mı yoksa bu tamamen bakım,düzenli servis ve kullanımla mı alakalı
|
|
emres58
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağolun tekrar gerçekten kafamın içinde soru işareti kalmadı.arkadaşa mesaj attım umarım döner...
|
|
Secks
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Birde daha çok 2004 ve üzeri bakmanı tavsiye ederim.
Düzenleyen Secks - 19 Haziran 2013 Saat 15:14 |
|
emres58
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2004 ve üzeri tavsiyen donanım farkından mı yoksa performans vs ne gibi farklılık var acaba ?
|
|
emres58
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tekrar teşekkür ederim.dizel 206ların piyasası hakkında da bilgi verirseniz çok sevineceğim.ortalama bir dizel 206 ne kadar eder tabiki donanım,kilometre boya vs şeylere göre fiyat değişecektr ama sanırım ne demek istediğimi anladınız
|
|
_ali_
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Satıcıdan yaptırdığı bakımları sorun, aracına bakan adam ne zaman neleri değiştirmiş, neresine baktırmış bir bir sayabilir ama alıp-satıcı olanlar temiz, bi sorunu yok, hiç yolda bırakmadı vs.gibi yuvarlak cümlelerle geçiştirir.
Ayrıca 2. elde aracın gerçek bedeli alırken değil kullanırken ortaya çıkar, 500-TL ucuz diye tercih ettiğiniz araç 2 ay sonra 1000-TL masraf çıkarabilir, biraz da şans tabi, ama ne alırsanız alın bakımlısını alın, varsın 3-5 fazla olsun. Araçla deneme sürüşü yapmak önemli, viteslerin hepsine, yokuştaki çekişine, hararet yapıp yapmadığına, süratte yolda gezip gezmediğine, frende nasıl davrandığına vs. bakmak lazım, bunları servislere gidince öğrenemiyorsunuz. Ayrıca ihtiyaç varsa LPG taktırmaktan, LPG'li araç almaktan çekinmemek lazım bence. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1.6 xt al bence.tutulan bir kasadır.performans olarak seni kesinlikle tatmin eder.110 hp.
|
|
''Bay Z''
|
|
emres58
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.6 xt nin düşük modelleri yeni olanlara kıyasla nasıldır ? donanım ve yaş farkı çok sorun çıkarır mı acaba ?
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 2003 xt var 110 harıka bı arac abs klıma 4 hava yastıgı yagmur far sensoru hepsı var bı tek dıgıtal klıma yok 2. pejom bu ılkıde aynıdı vazgecemıom. bıde bunların 8 valf olan modellerı var onlarda 90 hp ozellıklerı bıraz daha az tabı onların artı bu modeller 4 kapı ve sanroof agırlıkta
|
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2000 2001 modellerin temizini bulursan kaçırma.
Soner xt nin kullanıcısı daha iyi bilir.Bende tek kapı olanı var. Fakat 16 valf olanlarına bak 110 hp
|
|
''Bay Z''
|
|
soner09
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saırım xs 110 lukla xt 110 luk ozellıklerı aynı dımı candan?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |