![]() |
|
airbag,abs,passenger airbag fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2008 Saat 20:40 |
arkadaşalar merhaba.ben pug 307 kullanıcısıyım.sorunum şu;araç ile hareket halindeyken ilk önce airbag fault arızası veriyor ve aracı kullanmaya devam ediyorum daha sonra airbag fault arızası veriyor ve enson da passenger fault arızası veriyor direksiyonum taş gibi sertlesiyor ve neredeyse dönmüyor bu hale gelince mecburen aracı stop ediorum ve tekrar çalıştırmayı denediğim zamn kontağı çeviriorum tık yapıyor ve marş basmıyor araç çalışmıyor sürekli yolda kalıyorum bi kaç kişiye gösterdim aküyü değiştirdiler bilgisayara bağladılar verdiği arıza "sistem gerlim beslemesi sinyal düşük" fakat hala tam olarak arızayı onarabilmiş değiliz bu konuyla ilgili bi fikri olan ya da başına aynı şeyler gelmiş olan birisi varsa bilgilerini paylaşırsa benimle sevinirim...simdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
airbag fault tan sonra abs fault verior yazarken abs yerine airbag faultu iki kere yazmışım düzeltiyorum
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç kaç model + ilk sahibi sen misin?
eğer öyle ise araç hiç ecu arızası sebeiyle servise gitti mi?? bu 307 nin kronik sorunuydu.. Ecu update i ile sorun gideriliyordu..
|
|
![]() |
|
araç 2003 model ben aracın 3. sahibiyim ecu arızası verdi mi bilmiyorum bu arıza her neyse pug dan soğuttu beni.çanakkale ikamet ediyorum ve pug servisi en yakın balıkesirde yolda kalıcam diye gitmeye çekiniyorum.çanakkalede de bazı yerlere gösterdim her kafadan ayrı bi ses çıkyor ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Çok acayip bi sorun..307 genellikle çok sorunlu arabalar zaten...Marş dinamosunda da arıza olabilir..
|
|
![]() |
|
kontağı 1 kere çevirdiğimde torpido ışığı falan yanıyor fakat araç çalışınca torpidodaki ışık ve dikiz aynasının üzerindeki sağ ve sol ışıklar falan da yanmıyor elektrik tesisatında da bi sorun var sanırım
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Ben senin yerinde olsam sat kurtul derim..
|
|
![]() |
|
arızayı yaptırdığımda tekrar aynı arızayı verirse satmayı düşünücem sanırım..2003 model 24.000 km XT modeli satmayı düşünsem piyasası ne kadar bi fikri olan var mı?
|
|
![]() |
|
Motor İçindeki Elektirik Reset Dümesine Bas.
Dene Gene Aynı Sorun Olursa Mecburen Servis.
Problemin Elektronik.Makinaya Bağlanması Lazım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |