![]() |
|
PUG 106 GERİ VİTESTE NEDEN SES YAPAR? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 09:36 |
mrb arkadaşlar.bugün başıma geldi.geri vitese takıyorum.kalkıyo araç.ama sanki vites tam geçmemiş gibi, dişliye oturmamış gibi tok bi ses çıkıyo.hani vites geçmese araba hiç gitmez geri.ama geri gidiyor.varmı bilen başına gelen?
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet aynısı bendede var bazen vitesi atmakla alakalı bir mesele tam atmadan kalkmamak lazım oturtn-mak lazım yuvasına:)
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
inşallah dediğin gibidir.peki ses gitmezse sorun nerdedir konyalı?
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
ben çok denedim vites atmayla alakalı benim araçda güzel taktınmı ses yok ama hafiften kayık taktınmı tırrrrr diye ses yapıyor o da zaten vites dişlilerinin birbirini tam kavrayamaması tarafından kaynaklanıyor.inşallah sorun yoktur senın aracta
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
inşallah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
dediklerini yapıcam...haber veririm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
teşekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |