![]() |
|
Bilgi edinme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 Saat 21:56 |
HerkeZe merhaba bugun mahalldn bi abıye arabayı verdım kendısı otomatık kullnmyı pek bılmıyo. Vites gecısınde aracı stop ettırmıs d modundan r almıs sızde bu sansımann bı koruması mı stop ettrmesı ?gecısleri frene basmadan yapmıs
Bılgınız ıcın tesekkurler Düzenleyen vapio - 19 Haziran 2013 Saat 00:36 |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç otomatik deneyimim olmadı ama bence stop etmesi normal, düz vites araçta misal 1-2-3. vites artık hangisiyle gidiyorsan birden geri vitese debriyajsız takmak gibi birşey olmuş normalde de bunu yaparsan zaten şanzımanı alırsın eline :)
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MultimOde kullanıyorum ben bu yarı otomatik şanzuman viteste iken sadece boşa geçiyor başka bir vitese alamıyorsunuz kilitleniyor.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
ben de hiç anlamıyorum şu otomatik vitesten bi lunaparktaki çarpışan otoları sürebiliyom onun dışında yok
![]() |
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Umarım sanZımana zarar vermemıstır |
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
sen yine de arabanı pek paylaşma derim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aslında kullanmakta bsey yok gaza basmasan bıle gıdıyo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |