![]() |
|
İzmir Buluşsun artık! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 16:00 |
|
Arkadaşlar yeğenimin sünneti AÖF sınavları derken artık rahatladım.. Gelen talepler üzerine de bir buluşma yapmayı düşünüyorum.
5 Temmuz Cuma akşamı uygun gözüküyor benim takvimimde, yer olarak da İKEA güzel olur sanırım. Tabii ki tarih yer konusunda önerilerinize açığım.
Hem yoklamamızı hem de fikirleri bu başlık altında toplayıp kesin karar verip tekrar duyurusunu yaparım. Ayrıca iletişim bilgileri formunu doldurmayan Ege Bölgesi üyelerimizin formu doldurmalarını rica ediyorum. |
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
syn ımpack pazar olma ıhtımalı yokmu?
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
+ 106
![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
pazar gündüz mü? pazar günü olarak açıkçası insanlar ailesiyle denize pikniğe gider birlikte geçirmek ister düşüncesiyle önermedim. cuma günü iş çıkışı 1-2 saat kahve molası verebiliriz diye düşünmüştüm. Ama benim açımdan bir sorun olmaz..
|
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
|
ANLYORUM HAFTAİÇİ MALUM CALISYORUZ BEN ORGANIZASYONA AYDIN SOKEDEN GELICEM CUNKU
O YUZDEN PAZAR OLURMU DIYE DUSUNMUSTUM.
|
||
![]() |
||
|
sökeden gelecek biri için zamanı değiştirebiliriz tabii ki.. yine konuşalım fikirleri biriktirelim ortak kararı vermeye çalışalım
|
||
![]() |
||
|
PEKI OZAMAN BEN SIZDEN YADA SITEDEN HABER BEKLIYORUM AMA 1 KISI YANI ODA BEN OLUYOM:) SIRF BENIM ICIN TARIH DEGISMESIN CUNKU AILESI OLAN ARKADASLAR VAR
|
||
![]() |
||
|
mümkün olursa neden olmasın ya..
|
||
![]() |
||
|
OK ARKADASLAR
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Bir pazar günü Çiçekli köyünde kahvaltı organizasyonu daha tatlı olur bence..Hem öyle sadece bir kaç saatlik kahve buluşması değil de büyük bir organizasyonlaEGE BULUŞMASI yapabiliriz..
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
Haftasonu ya da h.ici 18'den sonra olan organizasyonlara katilabilirim.
|
||
![]() |
||
|
abi haklısın aslında öyle birşey daha iyi olur ancak 2.buluşmamızı da ikea tarzı otoparkta buluşup ardından çay-kahve şeklinde yaparsak kaynaşma vs. daha iyi olur..
|
||
![]() |
||
|
+ şehir dışından gelenler için buluşma saatini daha erkene çekeriz isteyen erken isteyen geç gelir..
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
haber verin yeter:))
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
bence bu ilk buluşma hem tanışma hemde ileride yapılacak olan BÜYÜK EGE TOPLANTISInın temeli olacaktır.
Gelebilecek tüm arkadaşların gelmelerini rica ediyorum.
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
İKEA çok iyi olur ilk buluşma tanışma maksatlı olur kahvaltıda kaynaşma olur...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar veritabanına kayıt yapan arkadaslara dün mail attım bugünde SMS atacağım..
umarım güzel bir org. olur.
|
||
![]() |
||
|
İNŞALLAH ARKADASLAR GÜZEL OLUR VARMI AGIRLIKTA OLAN BI BULUSMA YERI.IKEA FALAN DENMIS IZMIR BORNOVADA FORUMDAKI IKEAMI BU YER?
|
||
![]() |
||
|
ikea uygun gibi hem yaz olmasından dolayı kalabalık da olmaz..
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |