![]() |
|
CLS 350 CDI & 206 Gti s16 (kovalamaca) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 12:05 |
||||||||||||||||||||||||||
Arkadaşlar dün çok sevdiğimiz akrabamızın düğüne davetliydik ve fotograf çekimi için bahçeşehir'e gittik, gelin aracı CLS 350 CDI ve şöförüde yetişemem diye yol boyuca yavaş gitti, fotoğraf işleri bitiminde düğün yerine geç kalıyor olmamızı anlayıp şöföre yaklaşarak, "evet yolu bilmiyorum ama çekinme bas gidelim tam arkanda olmazsam da bekleme" dedim gülümseyerek "iyi peki" dedi.
Bahçeşehir - Mimaroba arasındaki siyah merso ile gri 206 (41 plakalı) kovalamacasına şahit olanlar olurda görür inşallah bu konuyu, CLS 350 yi kovalayan 206, araçta eşim kayınço vardı tabi ikisi de pür dikkat (azda can korkusu ile) video çektiremedim ki zaten herşey oldu bittiye geldi, vardığımızda şöförün inip elimi sıkarak "şöförlük iyi tebrik ederim makinada gidiyor" demesi ve damat'ın "abi one öyle fıııızzzzzzz uçak var arkamızda sandık" demesi de renk kattı :) 5 saniye bile olsa arkasında kopmayışım tutkumu arttırdı :) keşke diyorum ah keşke videoya niyetlenseydik :)
|
|||||||||||||||||||||||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla iyi olurdu :)
|
![]() |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yüksek hızlarda CLS 350 CDI kadar kendimi güvende hissettiğim bir araç olmadı şimdiye kadar. Müthiş bir araba. 206' da o güveni hissedemiyor insan. Kazasız belasız sürüşler.
|
![]() |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Aziz dün aksam haberlerde gördüm ''aslan yıldız avında'' diye başlık atmışlar. senmiydin o
![]() ![]() ![]() |
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
![]() |
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:D |
![]() |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Aslan avını yakaladı hesabı :D
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
![]() |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Valla Aziz İzmit'e gelince kontesle bi tur atmak istiyorum ama benim baltazardan soğurum diye korkuyorum :))
|
![]() |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
cls 350 cdi 5 dakika bile takip edebilmek şahane bir şey olsa gerek .
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
![]() |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
asıl şahane olan basabildiği kadar basmasına rağmen peşinden ayrılmamam ;)
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
abi konfor olarak kendi aracını ararsın oda artı olur zaten senin için bence, bin bi keyfine bak sen, olmazsa sanada temiz bi gti buluruz :) |
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bu yaştan sonra GTİ gelmez bize Aziz, biz HDİ ile sağdan sağdan gitme yaşına geldik :)) |
![]() |
yakalamak demeyelimde oynadı diyelim :D gören şöförlerin piskolojisini azda olsa tahmin edebiliyorum yada şöyle anlatıyım, sen ortalam süratle gidiyorsun, yanından zınk diye cls geçiyor tam 1 sn yede offf diyeceksin ki, bir kükreme ile aynı tempoda 206 geçiyor tam dibinde kovalarcasına, safaride gibi yada belgesel, tüm mercedes hayallerini bir çırpıda gözden geçiriyorsun yok canım diyorsun 15 sn geçiyor göz ucuyla ileriye bakıyorsun görebildiğin kadarıyla hala 206 cls nin dibinde 1 pati darbesiyle geyiği indirecek gibi kovalıyor, acaba diyorsun kadranına bakıyorsun ilk etaptaki offf üffff e dönüşüyor, eve gidiyorsun inteneti açıp acaba diyor ve google a yazıyorsun "peugeot 206 mercedes cls yi kovalayabilir mi" googleden önce 1 e bir tanık sanık şahit olarak cevap veriyorum. bizzat kovaladım...
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Aziz dedğin arabanın 0-100 ü 6.2 saniye. azimi hız 250 km. yani diyeceem çokta ii değilmiş
![]() ![]() ![]() |
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
![]() |
rakamsal olarak ben baktığımda çok fark görüyorum :) Genel Bakış
Düzenleyen Aziz - 17 Haziran 2013 Saat 15:21 |
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
abi 4 yaş var aramızda :D
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
Aziz marketlerin psikolojik fiyatlandırma taktikleri varya 999 TL gibi :) yaş içinde geçerli 29 ile 30 arasında inan çok fark var, 2 yıl sonra anlarsın demek istediğimi insan 1 yıl boyunca 30 demeye bile alışamıyor :)
|
![]() |
ya ben öle espirisine dedim de. sen ciddi anladın herhalde.
eee tamam işte o adam Allah ne verdiyse bassa, bu yukardaki verilere göre senin aracın ona yetişebilirmi? teknik olarak imkansız. ama peşini bırakmadım diyorsun. o yüzden bende diyorum ki merso pek basabildiği kadar basmamıştır.
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
![]() |
ohhooo abi, bende otuz demek için can atıyordum :D hatta direk 58 diyip emekli olmak için hızlı yaşıyorum :D zaman kadranım gibi geçse keşke :D
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
bende diyorumki rakamsal olarak evet fark var ama randımanda yok ;) anlaştık sanırım
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
![]() |
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
0-100 olayı dğil arkadaşlar bu. bu tur araçlarda motor gucu pek lastıge yansıtılamıyor tam olarak. ben bır cok aracla denedım real olarak fakat o 265 bg lik CLS bıle bg başına 7 kg düşerken GTI de 8 kg dusuyor. 0-100 de belkı sanzımanı ıyıdr kı 4 ceker yurur ama ıvmelenmede maalesef dusunuldugu gıbı olmaz kı bu trafık alabıldıgınce tam gaz gıdemıyorlar 4. viteste bile fren gaz yapıldıgında ıkısı bırlıkte cokta fark olmıcagını anlıcaksınız bellı bır surate kadar.. bu yuzden olabılıtesı mumkun alttakı arac bı GTI 1100 kg ye 140 hp ureten bı arac o yuzden 2 tonluk bı aracı kovalamasına şaşırmayın ;)
nasıl dıyor bız turkler teorıde tamam ama pratıkte s.car.. :):) |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |