![]() |
|
Tüplü ve öfkeliye ISPAT 206 gti (hy290) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 11:47 |
|
Arkadaşlar lpg de 214 km ve araç içinde 3,5 kişi :) lpg bakımı iyi geldi aslana :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ulen Aziz arabada çoluk çocuk varken o kadar hız yapılır mı?
![]() |
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
abi ciğerim yandı yaaa yavrum nasıl bagırıyor motor :D
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yanıyorr yanıyorrrr ortalık fenaa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
abi bence tekde yapmasın aziz abi ye ihtiyacımız var :))))))
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
|
http://youtu.be/wrkYrQ5eYkE
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aziz LPG de basma şu makineye :D illa hakkını verceksen koy 97+ yi koy 230 videosunu :D lpg ekonomi işi performansta yaramıyor bizim araçlara :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
206 bundan beter olur |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
yavaş hacı aziz :D
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
Aziz seni forum.peugeotturkey temsilcisi olarak Amarikaya Nascara gönderilim. Anca onlar keser senin bu hız tutkunu
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
abi yol boş, düz, hızımdan dolayı tabiki 100 km ötedeki araca 2 dkda varıyorum :P bu nedenle son 20 km de sellektör yakıyorum görsünler diye geldiğim :P abi tutku tutku :) |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
bağırıyorda tam değil dostum 214 km hızdayım devir 5500 bile olmadı daha :D mis gibi 1000 devirim daha var ciğerli bağırtmam için de kadran yetmez turda dönmez her halde :) :)
yav yanlış yaptım biliyorum ama onlarda seviyor hızı napim :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi daha cuma günü ESp yi test edeyim diye 60km hızla ufak bir dönüş yaptım. Abartısız söylüyorum kız arkadaşımla 3 saat tartıştık. Ne frene bastım ne elfreni çektims adece biraz sert döndüm. Bu hıza çıksam kapı açar atlar.
Senin ve eşinin cesaretini tebrik ederim açıkçası. |
||
![]() |
||
|
eyvallah dostlar :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
ben farklılığı seviyorum ibrahim biliyorsun :) ayrıca tüplü ve öfkeliyiz biz :D :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
allah göstermesin.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
ortak yavaş mı dedim yoksa yanlış mı anladım :D gti ın sloganı bu herkezin ağzında :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Aziz'im yapma lütfen bu kadar..Aral'ı düşün yengeyi düşün..
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Ali çok haklısın ya :) Güldürdün beni :):):) ALLAH Sabır Versin bize :)
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
|
ne zaman gidiyoruz :) 1 ay sonra falan olsun, ufak tefek işleri var Kontesin :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |