![]() |
|
Hava debimetresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2013 Saat 22:42 |
Merhaba arkadaşlar hava debimetresi görevini tam yerine getiremeyincemi arıza lambası yakıyordur yoksa çok az bile olsa görevini eksik yaptığı zamanda yakarmı,
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben geçen hafta değişitrdim araba çekmiyodu içindeki diyotun biri sağlam biri kopuktu arıza lambası yakıyodu
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
aslan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arıza lambası yakmıyor ama fişini çekip tekrar takınca araba rahatlıyor stop edip çalıştırınca aynı oluyor
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ben değiştirdim ama arıza lambası yanmıyordu. Değiştirdik araç rahatladı, hatayı beyinde görebildik sadece.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
kardeşim sende şikayet neydi
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
ARaç çekişten düşmüştü. Daha önce çıktığım yokuşlarda özellikle çok çabuk boğuluyor sanki arkadan biri çekiyor gibi oluyordu. Değiştirdik düzeldi hocam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
aynı dostum ya sanki arkadan biri tutuyor araba rahat değil gitsin diye bas allah bas ondan sonra, örneğin ikinci viteste 2500 devirde gidiyorum debriyaja basıp üçüncü vitese alana kadar bakmışım devir 1900 lere düşmüş bu sefer araç tekrar ikinci vitesi istiyor.
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |