![]() |
|
opetten memnun kalmadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2013 Saat 21:44 |
sürekli po dan alıyordum mazotu birde opeti deneyim dedim ama performans acısından iyi deyil.bp güzel performans ve tüketim gayet iyi.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta her istasyonun kalitesi bir değil ya
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
valla bende at gözlüğü takmış gibi opetten başka bi yerden almıyorum yakıtı. ama en son depoyu fullediğimde karma tüketim olarak 700 km yaptım kırmızı ışık yandı.diğer 206 hdi ile forumdaşlar 900-1200 falan diyor. şaşıyoum. şimdi yine opetten fulledim ama bidahakine shell den alcam bakalım nolcak.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
totalden şaşmayın.benim araç benzinli. tüp de yok.
opetten alıyordum.bende pek memnun kalmadım. totalden aldığım benzinle daha fazla km katediyorum. |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
ben hep aynı opetten alıyorum ve tüplü oradan birde kart aldım %3 lük ve bu sayede benzin ihtiyacında oradan gideriyorum :) şu an 32 tl birikmiş 1 ayda :)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
bedava oto yıkama ve üstüne kağıt havlu, çakmak, anahtarlık felan verenler daha bi ilgimi çekiyor :D
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Ustaa Kamenitza'nın da dediği gibi her istasyon birbirini tutmuyor ben de 1.6HDİ 307'me totalden alıyordum mazotu bence de total çok yakıyor her istasyon birbirini tutmuyor cidden
|
|
![]() |
|
aslan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
ben sürekli bp den alıyorum çok memnunum, hatta bp a.ş. den alıyorum bp nin kendi yeri
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |