![]() |
|
enjektör temizletme sorun çzüldü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2013 Saat 17:00 |
arkadalar 14. hdi aracım biraz duman atıyor serviste ısıtma bujisi ısıtma kutusu yazmışlar bu gün bi gaza yüklendim tek sefere mahsus kaba bi siyah duman attı bi daha yüklendim bi daha öyle kara duman atmadı atıyoda yüksek devirde okadar fazla değil bi sefer toplu bi şekilde çok fazla kara duman attı neden anlıyamadım bidaha yükleniyorum gaza o kadar çok atmıyor tek seferlik böyle bi durum oldu bazı arkadaşlar enjektörleri temzilettir dediler aranızda hiç temizleten varmı ne kadara temizliyolar acaba bunun yanıda kızdırma bujilerini ısıtma kutusunuda değiştiresem motorda biraz sarsıntı var normal bu kadar sarsıtı dediler ama belki oda daha iyileşir diye düşünüyorum hiç böyle bi durum tecrübe eden varmı acaba
Düzenleyen 206 ersan - 19 Haziran 2013 Saat 23:06 |
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar enjektör temizleten yokmu araamda duman kokusu sorunu harici ne çekişi ne gidişi yağ eksiltme üfleme hiç bi sorun yok bitek duman biraz fazla vede koku
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biraz sıkıştır arabayı devirli kullan azalır duman, belli bi süre sonra tekrar başlar, dizelin huyu böyle malesef
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam benim aracımda dizel, duman atması normal, bence bozulan biyeri yok, belki aldığınız yakıt biraz arttırmış olabilir, yakıt aldığınız istasyonu değiştirip takip edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
egr valfinin hortumlarını ters takmışlar düzelttiler duman kalmadı
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |