![]() |
|
dizel yakıt? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2013 Saat 13:58 |
aracım 1.4 dhı xdesıgn 206(2006) ful depo (50lt) 925km de sarı ışık gostergesı yandı .bundan sonrası kaç km gıder ışıktan sonra ? ben 40km gıbı bılıyorum yani 1000 km aşağı yukarı 1 depoyla gidiyo sanırım normal mi ,uygun tuketıyo değilmi ?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5-6 LT kala ışık yanar şehir dışında sabit hızla ışık yandıktan sonra 120 km civarı gidenleri biliyorum, şehir içinde de en kötü 60-70 km gider. 1.000 km karma tüketim ise normal ama şehir dışında 100 km hız ile 1200 km'ye yakın yol gidiyor. 48 LT ile 1.180 km gitmişliğim var ortalama tüketim 4 LT
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimki 307 1.4 dizel geçen hafta 30 litre mazot ıle 715 km yaptım karma tüketimde
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
hangi istasyonu kullanıyorsunuz ? yakıtta baya fark eden bir istasyon var mı, deneyelim?
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
ben hep opetten alırım yıllardır gazdada benzindede mazottada tercıhım opettır
|
|
![]() |
|
benım de tercıhım genelde 1Shell 2-opet -dir ama bp ve po yu da denedım yakın zamanda sanki öle dişe dokunur bir fark göremedim
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
KorhanAtaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KorhanAtaman
Burda opet,shel,po gibi genel değilde şehir içindeki şubeden şubeye fark olabiliyor arkadaşlar bilginize bizzat başıma gelmişti ondan diyorum.
|
|
Çok Basit Şekilde Popüler Olabilirsiniz Ama Kalite Başka Bir Meseledir...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen her istasyonun kalitesi aynı olmuyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |