![]() |
|
Küllükteki 1,2w ampul hakkında? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2013 Saat 19:40 |
Arabanın eski sahibi arabada baya sigara içmiş. Sigara küllüğü yer yer eriyecek derecede
![]() |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far açınca olması lazım.
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Evet indim baktım arabaya far açınca yanıyor lakin yeri gelmişken ben de bir soru sorayım burada :) Bizim partnerde çakmaklığın içinde farı açınca lamba yanıyor ama 206 da yanmıyor, ampül patlamış herhalde, nasıl değiştirebiliriz onu çakmaklığı komple mi çıkarmak lazım?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben anlamadım çakmakta da mı ampul var? neresinde |
|
![]() |
|
Çakmağın takıldığı yerde var hocam. Çakmağı çıkartıp far açıp kapatınca iç kısımda yanıp sönmesi lazım eğer ampülde sorun yoksa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |