![]() |
|
Küllükteki 1,2w ampul hakkında? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2013 Saat 19:40 |
Arabanın eski sahibi arabada baya sigara içmiş. Sigara küllüğü yer yer eriyecek derecede
![]() |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far açınca olması lazım.
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Evet indim baktım arabaya far açınca yanıyor lakin yeri gelmişken ben de bir soru sorayım burada :) Bizim partnerde çakmaklığın içinde farı açınca lamba yanıyor ama 206 da yanmıyor, ampül patlamış herhalde, nasıl değiştirebiliriz onu çakmaklığı komple mi çıkarmak lazım?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben anlamadım çakmakta da mı ampul var? neresinde |
|
![]() |
|
Çakmağın takıldığı yerde var hocam. Çakmağı çıkartıp far açıp kapatınca iç kısımda yanıp sönmesi lazım eğer ampülde sorun yoksa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |