![]() |
|
Radyo kodu hakkında. ERROR 2 NASIL GİDER? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2013 Saat 16:08 |
||
Allah'tan servis kitapçığına kalemle yazmışlar da oldan buldum da girdim kodu. Kasetçalarıma kavuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vay arkadaş sanki uzay gemisi kullanacaz.
|
|||
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|||
![]() |
|||
||
haahha :D sorunum çözüldü 5 dakika açık bıraktım düzeldi. kodu girip hallettim :) ohh |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
benim ingilizce bu kadar dermişim, google translate saolsun
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||
adamın kafa iyice karıştı
![]() |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
7 kez, - numarayı 4 basın böylece kodu 5327 dördüncü sayısı 7, kod arkadaşı girmek için 4 - Sadece rakam 1 gerekir
Eğer 1 numaralı basın kodunuzu girmeniz için - 5 numaralı almak için 5 kez, daha sonra 2 numaralı basın - 2 numaralı almak için 2 kez, ve - 3 numaralı almak için 3 kez, o zaman 3 numaralı basın , sayı 7 almak için 7 kez sonda gelen kodu girmek için ^ tuşuna basın - ardından 4 numaralı basın.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
çözmüşte ben anlamadım |
|||
![]() |
|||
||
joe işi çözmüş
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
Burda hacının biri anlatmış ama tam anlayamadım
You only need digits 1 - 4 to enter the code mate, in your code 5327 the fourth number is 7 so you press the number 4 - 7 times, to key in your code you press the number 1 - 5 times to get the number 5, you then press the number 2 - 3 times to get the number 3, then you press the number 3 - 2 times to get the number 2, and then press the number 4 - 7 times to get the number 7, finaly press the ^ key to enter the code. Joe |
|||
![]() |
|||
||
Soru açık. Şifreyi bilmediğimden 2 kere hatalı girdim. Sonradan buldum şifreyi fakat bu error 2 yazısı nasıl geçicek
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |