![]() |
|
pasaport işlemleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 Saat 16:27 |
arkadaaşlar merhaba yurt dışına gitmem gerektiği için pasaport cıkarttırmam gerekiyor daha önce hiç çıkartmadım az önce pazartesi günü için emniyetten randevu aldım benden pasaporta başvuruda bulunmam için hangi evrakları istiyolar yardımcı olurmusunuz lütfen |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nüfus Cüzdanı , 4 Adet 4.5 x 6 ebatlarında vezikalık fotoğraf Ve Harç Bedeli Gerekli Başka Yok Sanırım
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
sagolun ınternette araştırdım birazda egm dende baktım ikametgah fln ıstemıyolar sanırım
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Yok istemiyolar
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
hayırlı olsun :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
İki kere çıkarttım ikincide nedense nüfus cuzdanında sıkıntı varmış ilkinde belli olmamış baya uğraştırdılar.
İŞlem esasında çok kolay; Öncelkli passaport.gov.tr den başvuru yapıyor ve belge teslimi için gün alıyorsunuz. Genel ve çevre ilçelerin emniyet müdürlüklerini seçebilirisniz Akköprüye gitmenize gerek yok. Gereken belgeler pasaport rengine göre sitede mevcut o belgerleri tamamladığınızda sorun olmuyor. Belgeleri tamamladıktan sonra eminyete gitmeden uygun banka ve şubeden de harç ve defter bedelini yatırıyorsunuz öyle gitmeniz daha iyi oluyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
sağol ali biraz baktım ama istediği evrak göremedim sadece resim kimlik ve para istiyo galiba
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben bordo için 10 yıllık başvurdum Nufüs cüzdanı(aslı) banka dekontu(defter+harc) biometrik fotoğraf (2 adet) varsa eski pasaport bunlar yeterli tabi başvuru sahibi olacak parmak izi için. Bir de her defasında parmak izi alıyorlar |
|
![]() |
|
bu arada link http://www.epasaport.gov.tr/basvuru/belgeler.aspx
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
sağol ali benim baktığım yerde burası idi
|
|
![]() |
|
rica ederim hocam, erken saatte gitmenizi tavsiye ederim bazen hiç umulmadık sorun çıkıyor sarkıyor ertesi güne. Benim nufüs cüzdanı numarasında hata çıktı. sadece onu düzeltmek için o gün 130km yol yaptım batıkent-ostim-mamak-akköprü 4lüsünü 5 kere döndüm |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
ben randevuyu 13:30 a almıştım o zaman erkene çekeyim randevuyu haklısın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |