![]() |
|
acil yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mermi6458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mermi6458
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 Saat 00:50 |
zaten sürüne süürüne gecıyorum da acilıyetten kaptırdım gıttı
|
|
mermiii
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkes şikayetçi hocam ben dahıl duzgunlerı olduğu gıbı saçma sapan yapılanlarıda çok ama dıkkatlı olmakta fayda var olan yıne bıze oluyor çünkü afedersin kımsenın bıtarafı duymuyor o yuzden aracını sevıyorsan bıraz daha dıkkatlı olmayı denersen mutlaka faydası olucaktır senın adına. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mermi6458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mermi6458
![]() ![]() ![]() ![]() |
kartelın ustunden gelıo ama bu beledıyelerın sucu yola set yapmamıslarkı ıkı katlı bına dıkmısler sankı
|
|
mermiii
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mermi6458
sagol reis yarın gıdıp bı baktırayım yardımların ıcın tesekkurler
|
|
mermiii
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Valla bakılması lazım hocam belırttım zaten sonradan 106 için sadece sağ-sol salıncak 150 TL tutuyor.Diğer parçalar sağlamsa ön takımda daha ucuzada çıkabılırsınız göstermek gerek belli olmaz bızım mesela salıncaklar gıttı dedığınız gıbı oldu ama dığer ön takım parçaları sağlamdı sadece salıncak değişimi yaptık sorun falan kalmadı. |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mermi6458
valla 300 tl ye halledersem opupte basıma koycam :)dıreksıyona bıle etkı edıyo bozuk yola gırınce. 190 tl dedıgı 206 degılmı şahın pejoda 106 ya oluyormu kı
|
|
mermiii
|
|
![]() |
|
Karteri silikonla falan halledıyorlar ama duzgun yapılmazsa sıkıntı oluyor masrafı tam olarak bılmıyorum
Peugeot markette komple ön takım seti 190 TL yanlız bunun işçilik var +20 TL rot ayarını hesaba katarsanız çunku çoğu mekanıkçı rotu dışarıya yaptırıyor ve mecburen parasını sız verıyosunuz 300 TL bulur dıye dusunuyorum sadece ön takım .Ve bu parçalar 206 için 106 ların sağ-sol salıncak 150 TL yapıyor sadece aşağı yukarı yıne okadar yani. Düzenleyen samet206 - 14 Haziran 2013 Saat 00:29 |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mermi6458
selamınaleykum abıler kardesler benım 106 xs aracım var 98 model.sımdı gelelım sıkıntılara :( on takımımdan fena ses gelıyo takır tukur komple on takım bana kaca patlar acaba bıde aracla sete hızlı gırdım altı da alcak yag damlatmaya basladı bu benı fena sınır edıyor kartelımı patlatdım acaba bunlar bana nekadara mal olur acaba herkeze ıyı aksamlar
|
|
mermiii
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |