![]() |
|
307 orjinal teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 19:21 |
307 2007 model aracıma ses sistemi baglatmayı düşünüyorum orjinal teybimin kalmasını istiyorum ama track cd yapmatan sıkıldım 15 şarkı alıyor sadece nasıl bişey yapmamı önerirsiniz yarumlarınızı bekliyorum arkedaşlar...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dijital Audio gibi bir sistem vardı tam adını hatırlamıyorum ilgil başlık vardı. Bu aparatı teybinizin Cd changer girişini takıyorsunuz UBS SDkart ve Aux girişi sağlıyor.
Ses sistemi için de teyp çıkışına Deck çevirici takmanız yeterli olur |
|
![]() |
|
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
teşekkür ederim .
|
|
![]() |
|
bi sorum daha olcak 1000lik bass dışardan kendini hissettirirmi yorum atarsanız sevinirim :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
JBL 1215 orjinal kabinle hem içinde hem dışında hissettirir. Tabi amfi de bu bassı kaldıracak
|
|
![]() |
|
arabada bass çok hoşuma gidiyor kardeş bende ilk kez yaptırıyorum bu yüzden biraz bilgisizim kardeş verdegin bilgiler için teşkkürler :)
|
|
![]() |
|
Rİca ederim aklınıza takılan ne varsa sorabilirisniz.
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
ben orjinal teybi degismeden sadece kendinden anfili woofer alarak sorunu cozdum. Malum bizim araclarin kapi hoparlorunde yeterli hacim olmdigindan bas sesler ozurlu. Deck ceviriciye gerek kalmadan sadece arka hoparlor cikislarindan kablo cekerek baglanti yapiliyor tatmin edixi bir bas ses veriyor.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
öncelikle arkadaşlar orijinali bozmayayım takıntısı olan bir 307 sahibiyseniz ama ses kalitesinide biraz arttırayım derseniz kapı içlerinizin izolasyonunu\dolgusunu yaptırın "çok masraflı birşey değil" sonrasında kapılardaki hoparlörlerinizi "çaplarına sadık kalabilirsiniz" daha kaliteli komponentlerle değiştirebilirsiniz bu işlemlerden sonra iki seçeneğiniz var ya qqyyxx in dediği gibi aktif bir woofer alacaksınız kolonları teyp besleyecek yada bass ıda besleyebilecek orta güçte "ama en azından markalı" bir amfi alacaksınız ve onun kurulumu için kablo falan çektireceksiniz...
orijinal teyp için cd ile uğraşmamak adına birde o direk teybe takılan usb okuyucuyu alabilirsiniz...
|
|
![]() |
|
izalasyon yaptırmazsam mid takımı iyi ses vermezmi yani
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
malesef izolasyon yapmak bile yetmeyebiliyor, kapılardaki hoparlörlerin bağlantı noktalarıda pilastikten mümkünse burayada ahşaptan bir mesnet yaptırabilirsiniz örnekse;
|
|
![]() |
|
cruel_17 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: araba Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
orjinal teyip için usb çeviriciler var
|
|
![]() |
|
ortalama ne kadar tutar dört kapı kardeş
|
|
![]() |
|
150 liraya yaptırmıştım iki sene önce ama benim araç iki kapı ,güncel fiyatları bilemiyorum..
|
|
![]() |
|
206 ya kendim yaptım.
kapı içine bitüself kullandım 20cm *10mt olan dan bir tanesi tek kat 4 kapıya yetti döşememin altına da 10mm lik yalıtım süngeri çektim toplam maaliyeti 100tl yi bulmadı ama 307 ve iyi bir ses için en az 2 kat atmak gerekir bir abim 307sine yatı 06 ee 307 bilen bilir arabanın içinde durulmuyor. |
|
![]() |
|
sadece kapılara yapılsa yeterli olurmu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |