![]() |
|
Peugeot 206 X Design Saat göstergesi sorunu (2005 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
stbrick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 17:31 |
|
merhaba arkadaşlar Düzenleyen stbrick - 13 Haziran 2013 Saat 17:32 |
||
![]() |
||
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracın orjinal radyo su olmadıgı için yapıyor bunu.beyin ekranla iletişimini radyo nun soketinden alır.takan usta muhakkak baglantı yanlışlıgı yapmıştır.eski soketleri dikkat edersen.cift baglantılı uclar görürsün.onları düzgün şekilde baglamak lazım.
bu konuda tecrübeliyim.kolay gelsin.
|
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Stbrick dostum aynisi bnde vardi pioneer 2300 deh teyp taktirinva kullanamaz oldum fakat gecenlerde kurcaliyordum saat dugmelerini 5 saniye ikisinede basili tutunca bianda saat ekranindaki dakika yanip sonmeye yani degistirme moduna gecti.sag tusmiydu sol tusmudu ayar cekmek icin hatirlamiyorum.arabaya gecince doncem sana konuyla ilgili.misafirlikteyimde ayiptir solemesi
![]() |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hocam ;
Aracın kaput ve şöför camını açın. Kontağı kapatın bütün diğer elektirk aksamını kapatın kapılar kapalı bir şekilde 3dk bekleyin. 3dk sonrasında akü kutup başı ( + kısmını) sökün ve 1 dk kadar bekleyin. Kutup başını tekrar takın. 1dk daha bekleyin ve kapıyı açmadan far kolunu bir kademe çevirin parklar yansın aracı kontak poziyonuna getirin. Düzelmesi gerekir. |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Sol tuşa basılı tuttuğunuz vakit ayar moduna geçer ilk dil seçenekleri çıkar. seçenekleri sol seçimleri sağ tuş ile değiştirirsiniz. En son seçenekten sonra normale döner |
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Aynen alicilik hizir gibi yetisti imdada ![]() |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
stbrick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
selam dostlar. Hepinize tesekkur ederim. Alicilik ustadin dedigi gibi uygulama sonucunda sorunum duzelmistir. Tekrar tekrar tesekkurler
|
||
![]() |
||
|
abiler birde su sıreksıyon kumandası konusu var :) forumu baya bı ınceledım ama hepsi guncellıgını yitirmiş satış linkleri iptal olmus. istanbulda bıldıgınız bu aparatlardan takan var mı ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |