![]() |
|
307 Audio System Digital music changer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mulutas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 15:57 |
Merhaba,
yeni aldığım 307 XR 1.4 için Audio System Digital music changer almayı düşünüyorum. Arabanın üzerinde orijinal kaset çalar var. Forumda aşağıdaki uyarı yazısını gördüm: "Kaset çalarlı teyplere cihaz takıldıktan sonra aracın pp2000'e bağlanarak cd changerin aktif edilmesi gerekiyor" Bu konuda bana bilgi veren olursa sevinirim. Mersin'de yaşıyorum ve burada arabamı götüreceğim bu konuda bilgili bir servis tanımıyorum. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aracınızda 5'li cd çalar varmı? varsa cd changer aktiftir zaten tekrar aktif ettirmenize gerek yok
|
|
![]() |
|
mulutas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Hayır arabada sadece kaset çalar var.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O zaman aktif etmek gerekebilir, siz cihazı alın takın çalışmazsa aktif ettirirsiniz, ilin büyük bi sanayisine gidin illaki özel bi peugeot servisi vardır 5 dakikada hallederler.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
muhoist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
iyi akşamlar dilerim benim araçta da cd changer yok ürünü aldıktan sonra aktif etmek zorunda kaldınız mı?
|
|
![]() |
|
Cd çalarlı teyplerin bazılarında aktivasyon istiyor, bazılarında direk çalışıyor.
|
|
![]() |
|
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim teybim de cd calar ama cadence marka taktım calısmadı takan müzik sistemi ustası cd changer cıkısını aktif ettir ben edemiyorum dedi yetkili servise gittim biz yapamıyoruz kim takıyorsa o aktif etsin dedi. özet su ki istanbulda bana yardımcı olabilecek arkadaslar var mı
|
|
![]() |
|
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-10-pieces-lot-Car-digital-USB-SD-AUX-IN-mp3-player-adapter-interface-for/668533277.html
10 kişi sipariş edersek 70 tlden geliyor galiba bence süper fiyat |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |