|
Polisaj Makinesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:07 |
Arkadaşlar merhaba,
Yaz geldi araçlar temiz olunca çizikleri iyiden iyiye göstermeye başladı. Yakın çevremde çok araç olduğu için yıkama yağlama ve bakımları ile ben ilgileniyorum işi abartıp pasta cila ve boya korumaya da giriyim dedim. Sponsor aarıyorum bakalım Polisaj aletlerine baktım makita-bosch-aeg-dewalt-einhell-skill-alphatools gibi markaların çeşitli ürünleri var. içleirnde en pahalısı ve önerileni makita. Babam da inşaat sektöründe olduğu için evde makita nın iki çeşit profesyonel darbeli matkap ve taş kesmesi var. Bunun yanı sıtra bosch ve BD marka çeşitli matkap-dekupaj-taş gibi aletlerde var. Benim amacım fiyatı uygun olacak şekilde dügün kullanılmış ikinci el veya sıfır bir ürün almak. makita 550ila 700 arası değişirken bunu dewalt 450-500 arası ile takip ediyor skill gibi markalar 300e bulunabiliyor. Herşeyden önemlisi 0-600 ve sonrası devirleirn rahat ayarlanabilmesi. Kullanacağım malzemeler detay malzemesi olduğu için düşük devirlere ihtiyacım olacak bunun yanı sıra kullanım rahatlığı çok dert değil yumuştıcı malzeme ekleenebilir tutacaklara. Çevresinde gören duyan gören var mı ? Çok acil değil uygun fiyatlı (400e kadar bütçe var) ürün arıyorum. İşlemleri yaparken muhakkak ara ara bekletmek lazım bunu biliyorum ama bu dandik einheller gibi 2. katı çekerken koku gelirse hiç hoş olmaz. auris+206+207+corsa+BMW+fiesta var |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok paraymış Ali, sonax, ziebart bile bu kadar pahalı aletleri kullanmıyodur.
|
|
isseymiyake
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben geçen hafta kipadan Einhell marka bir polisaj makinesi aldım 85 tl civarında fiyatı vardı ,devir ayarı vs. yok ancak işimi görüyor 1 kere uygulama yaptım güzel oldu.Yaklaşık 1 saat çalıştırdım koku vs. filan hiç gelmedi, sorun da çıkartmadı.Bana yetiyor.Üründen memnunum.Artı olarak Einhell'in Alman malı olduğunu söylemişlerdi ondan onu tercih ettim şahsen dandik olduğunu da düşünmüyorum.
Düzenleyen isseymiyake - 13 Haziran 2013 Saat 01:33 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serkan abi aurise yaptırdım makita vardı. Cidden çok iyi bir marka ve üründe çok kaliteli ama o fiyat beni aşıyor.
@isseymiyake, Bahsettiğim firmaların çoğu alman patentli ama üretim yerleri hepisnin de yan çin ya tayvan. Aralarında işçilik ve malzeme kalitesi oynuyor. Einhell baya yaygınlaşttı bir kaç ürünü kullandım ama tavsiye eden olmadı buna yapı marketler dahil çok fazla şikayet aldıklarını söylediler. Makita ve dewalt tavsiye ettiler. |
|
isseymiyake
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
|
Ben Einhell'i kullanan birisi olarak izlenimlerimi yazdım.Karar ve para senin :)
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla ben ya makita ya bosch derim. ama sen bide hb deki yorumlarada bi bak istersen orda da bu ürünlerin baya bi satışı var.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HB de baktım yüksek fiyatlı ürünlerde yorum yok . Düşük fiyatlı ürünlerde kötü yoruma rastlamadım. Kişisel kullanımlar için olduğunda olası hatalar kolay kolay ortaya çıkmaz. Öelikle pasta ve kil de 1000 devir ve altı önemli çoğu markada devir 1000den başlıyor.
Malzeme aldığım mequiars bölge bayisine gidiyim bi belki onların önerisi olur zaten pedleri fln ordan alıcam |
|
Thomassee
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
|
Dewalt iyidir.Youtube videolarında baya görüyorum kullananları. Bosch da güzel. Dediğiniz gibi makita en iyisi(diyorlar) ama o da çok pahalı. Bence o kadar para vermeye gerek yok.Bu işi bi çeşit mesleğe çeviricekseniz başka tabi:D |
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |