Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Polisaj Makinesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Polisaj Makinesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Polisaj Makinesi
    Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:07
Arkadaşlar merhaba,

Yaz geldi araçlar temiz olunca çizikleri iyiden iyiye göstermeye başladı. Yakın çevremde çok araç olduğu için yıkama yağlama ve bakımları ile ben ilgileniyorum işi abartıp pasta cila ve boya korumaya da giriyim dedim. Sponsor aarıyorum bakalım LOL

Polisaj aletlerine baktım makita-bosch-aeg-dewalt-einhell-skill-alphatools gibi markaların çeşitli ürünleri var. içleirnde en pahalısı ve önerileni makita. Babam da inşaat sektöründe olduğu için evde makita nın iki çeşit profesyonel darbeli matkap ve taş kesmesi var. Bunun yanı sıtra bosch ve BD marka çeşitli matkap-dekupaj-taş gibi aletlerde var. Benim amacım fiyatı uygun olacak şekilde dügün kullanılmış ikinci el veya sıfır bir ürün almak. makita 550ila 700 arası değişirken bunu dewalt 450-500 arası ile takip ediyor skill gibi markalar 300e bulunabiliyor.

Herşeyden önemlisi 0-600 ve sonrası devirleirn rahat ayarlanabilmesi. Kullanacağım malzemeler detay malzemesi olduğu için düşük devirlere ihtiyacım olacak bunun yanı sıra kullanım rahatlığı çok dert değil yumuştıcı malzeme ekleenebilir tutacaklara.

Çevresinde gören duyan gören var mı ? Çok acil değil uygun fiyatlı (400e kadar bütçe var) ürün arıyorum. İşlemleri yaparken muhakkak ara ara bekletmek lazım bunu biliyorum ama bu dandik einheller gibi 2. katı çekerken koku gelirse hiç hoş olmaz. auris+206+207+corsa+BMW+fiesta var
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:13
Çok paraymış Ali, sonax, ziebart  bile bu kadar pahalı aletleri kullanmıyodur.
Yukarı Dön
isseymiyake Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı isseymiyake Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:25
Ben geçen hafta kipadan  Einhell marka bir polisaj makinesi aldım 85 tl civarında fiyatı vardı ,devir ayarı vs. yok ancak işimi görüyor 1 kere uygulama yaptım güzel oldu.Yaklaşık 1 saat çalıştırdım koku vs. filan hiç gelmedi, sorun da çıkartmadı.Bana yetiyor.Üründen memnunum.Artı olarak Einhell'in Alman malı olduğunu söylemişlerdi ondan onu tercih ettim şahsen dandik olduğunu da düşünmüyorum.

Düzenleyen isseymiyake - 13 Haziran 2013 Saat 01:33
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:52
Serkan abi aurise yaptırdım makita vardı. Cidden çok iyi bir marka ve üründe çok kaliteli ama o fiyat beni aşıyor.

@isseymiyake,

Bahsettiğim firmaların çoğu alman patentli ama üretim yerleri hepisnin de yan çin ya tayvan. Aralarında işçilik ve malzeme kalitesi oynuyor. Einhell baya yaygınlaşttı bir kaç ürünü kullandım ama tavsiye eden olmadı buna yapı marketler dahil çok fazla şikayet aldıklarını söylediler. Makita ve dewalt tavsiye ettiler.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
isseymiyake Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı isseymiyake Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:54
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

@isseymiyake,
Bahsettiğim firmaların çoğu alman patentli ama üretim yerleri hepisnin de yan çin ya tayvan. Aralarında işçilik ve malzeme kalitesi oynuyor. Einhell baya yaygınlaşttı bir kaç ürünü kullandım ama tavsiye eden olmadı buna yapı marketler dahil çok fazla şikayet aldıklarını söylediler. Makita ve dewalt tavsiye ettiler.

Ben Einhell'i kullanan birisi olarak izlenimlerimi yazdım.Karar ve para senin :)
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 08:35
valla ben ya makita ya bosch derim. ama sen bide hb deki yorumlarada bi bak istersen orda da bu ürünlerin baya bi satışı var.
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 14:23
HB de baktım yüksek fiyatlı ürünlerde yorum yok . Düşük fiyatlı ürünlerde kötü yoruma rastlamadım. Kişisel kullanımlar için olduğunda olası hatalar kolay kolay  ortaya çıkmaz. Öelikle pasta ve kil de 1000 devir ve altı önemli çoğu markada devir 1000den başlıyor.

Malzeme aldığım mequiars bölge bayisine gidiyim bi belki onların önerisi olur zaten pedleri fln ordan alıcam
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Thomassee Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Thomassee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 14:30

Dewalt iyidir.Youtube videolarında baya görüyorum kullananları.

Bosch da güzel.

Dediğiniz gibi makita en iyisi(diyorlar) ama o da çok pahalı.

Bence o kadar para vermeye gerek yok.Bu işi bi çeşit mesleğe çeviricekseniz başka tabi:D

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 15:10
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12923 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 97 0 muhsintekin
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 88 1 oguz03008
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 100 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 539 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 79 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61123 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 151 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 11 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 593 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 256 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13206 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2697 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1457 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 470 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50793 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34847 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2798 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1595 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6154 12 Maduriye
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
altuners 2
oguz03008 2
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English