![]() |
|
307 kasıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 00:18 |
merhaba arkadaşlar, selamlar;
benim aracım peugeot 307 1.4 hdi 118000 km de 90000 km de triger değişti 95000 km debriyaj değişti her 10000 km de yağ bakımını yaptırırım castrol edge 5.40 dan başka yağ koymuyorum 3 bakımdır, her 5000 km de rot balans yaptırırım yani arabamla çok ilgilenirim, şimdi sizin yardımlarınıza ihtiyacım var, aracım 10 gündür kasıyor sanki arabam gitmek istiyorda arkasından biri tutuyor gibi yığılıyor ayağımı gazdan çektiğim zaman devir aniden düşüyor vites küçültmem gerekiyor tamirci turboya baktı iyi dedi ama dışarıdan baktı ne kadar sağlıklı olursa, şimdi aracında böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşlar varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıt katkısı kullanıyor musun?
|
|
![]() |
|
justcliffx16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı justcliffx16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gaz ayarı yaptırdınızmı acaba
|
|
hayat 4. viteste 200'ü bulmaksa, sen 2. viteste 30'u bulmaya değmezin güzel kızzz
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Araç dizel hocam. İlk etapta insanın aklına turbo geliyor bence de. Turboya daha detaylıca bir baktırabilirsiniz. Ayrıca hızlanması ve çekişi nasıl aracın bunlarda sorun var mı? Basıyorsunuz gitmiyor devir yükseliyor ama hız artmıyor şeklinde mi yoksa ayağınızı gazdan çektiğinizde hemen devir mi düşüyor sadece? Aracın hava akışı ile ilgili bir sıkıntısı da olabilir. Bilgisayara bağlatıp hata var mı diye baktırın öncelikle. Geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ayrıca katalizörünüzün durumu nasıl ona da bir baktırabilirsiniz ilk etapta. Bu km ler eğer boşaltılmadıysa sıkıntı çıkarabileceği km lerdir. Boşaltırılmamalı, yenisi alınıp takılmalı o başka bir konu tabi ama aklıma o da geliyor.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
aslan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
katkı maddesi 5000 km de bir würth atıyorum, katalizör boş 50000 km lerde boşalttırmıştım.çekişi düşük 307 1.4 ler zayıf biliyorum ama benim şikayetim yoktu gayet memnundum ama şimdi gerçekten çok kasıyor hele klimayı açtığım zaman hiç gitmiyor ,daha önce klimayı açtığım zaman çok az farkediyordu ama şimdi psikolojim bozuldu resmen yarın yetkili servise götürcem inşallah düzelir
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
sereff307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sereff307
arkadsım devir yukselıyor ama arac hızlanmıyo yanı turbo devreye girmiyordur buyuk ıhtımalle katalizör dolmuştur temizlet yada yenile sorun çözülür
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
ufak tefek hortum yırtıklarından dolayı bu sorunla karşılaşanlar olmuştu turbo hortumlarını bi gözden geçir bakalım.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
bendede servisin verdiği araç katkısı sonrası bu sorun oluştu, sanırım bu katkı yakıtın yanıcılığını etkiliyor..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bugün servise götürdüm arabayı usta test etmiş bilgisayarla kontrol etmişler pasif arıza bile yokmuş problem yok normal dediler ama bana göre arabam hala çok kasıyor ne yapcam bilmiyorum
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
çekişle ilgili şikayetlerle servise gidildiğinde, genelde sanki gtümüzden uyduruyormuşuz bakışıyla karşılaşmak ve derdinizi izah edememek durumu başlı başına bir meseledir
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bende böyle bi şikayetle gitmiştim psikolojik demişti usta
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Çok doğru söylüyorsun. Arkadaşlar bazı yerlerde okudum bu egr valfini temizletsem faydası olurmu, tıkanmış olabilirmi? Maliyetli bir işmi?
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aslan benim acizane fikrim sıkıntının nereden olduğuna emin olmadan bu tarz bi şikayetle servise gitme hesap baya kabarık olabilir forumda bu tarz konulara çok iyi hakim arkadaşlar var herşeyden emin ol sonra aracına işlem yaptır bence
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |