![]() |
|
2005 model 2061.4 xt ne kadar eder |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hllklc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 17:54 |
arkadaşlar merhaba,
eşim için araba bakıyorum ve 17.000 17.500 arası bir araba arıyorum. bu fiyat aralıklarında peogeotlar uygun gözüküyor. dün bi araba buldum ve arabaya bakmaya gittim . araç şöyle 2005 xt modeli otomatik vites 58.000 km de. aracın içi tertemiz, dışında pasta cila ile çıkacak çizikler mevcut fakat sadece sağ ön tampon ile sağ ön kapı arasında çok büyük olmayan fakat çokta küçük olmayan bir göçük var vakumla düzelebilirmi çok emin olamadım. esas sormak istediğim şu araç sahibine 17.300 tl teklif ettim fakat 18.000 den aşağıya hiç düşmedi. bu şartlardaki araç için 18.000 tl ödemeye değermi. (15 gün sonra 180 tl vergi ve yaklaşık 1.500 tl tutacak sigorta ve kaskoda var). 18.000 tl ye bu aracı alırsam bu araçlarda teknik sorunlarla çok karşılaşırmıyım. konu hakkında görüşlerinizi rica ederim. Saygılar |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçta değişen boya kaza vs nedir asıl önemli olanları yazmamışsınız ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
hllklc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
sağ ön kapı ile sağ tampon değişmiş. tramerde 3500 tl hasar kaydı var
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Eğer aracın kilometresi orjinal ise,şaselerinde sorun yoksa bence fiyat ideal.ayrıca araç 90 hp yoksa 75 hp mi buda önemli.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
xt benzinli değilmi yav? bence o fiyata istediği kadar temiz olsun çok fazla gibi. 18 bin.
dizeller o fiyata gidiyor. o fiyata 100bin km civarı temiz 206 hdi ler var. maksat illki otomatik vites değilse tabi.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
şanzımana çok dikkat et . 18bin değmez bence
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu an araçların fiyatları çok yüksek. Diğer illeri bilmem ama Bursa'da şu an tavan..Hatta Nisan-Eylül ayları arasında araç alınmaz satılır diye geçer burda.. Şu an alacağın arabanın fiyatını, boya-değişen durumu ve km si göz önünde tutulduğunda bence gayet iyi bi rakam.. Benim aracım 2008 model 80 binde dizel ve şu an piyasası 22-23 arası geziniyor. Eğer araç içine yattıysa ve biniciysen sigortadır, vergidir bunları göz önünde bulundurma..sadece ve sadece motora baktır km doğrumu onaylat gerisi biraz daha pazarlık yapabiliyorsan 17.750 gibi el sıkış derim.. :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Benzinli için fiyat yüksek bence o fiyata temiz bi dizel bulursun
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
XT dolu bir model. Tramer geçmişinde başka bir sorun yoksa ve km.'si gerçekse normal bir fiyat. Ancak motor ve otomatik vitesten emin ol.
|
|
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
fiyatı yüksek diyen arkadaşlarım.orjinal kilometresi 60 binin altında bir tane dizel 2005 yada üstü donanımlı 206 gösterebilir mi acaba bende alacamda.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1.4-x-line-206-peugeot-otomatik-vites-i-ogretmenden-cok-temiz-127888146/detay
arkadaşlar bu araç nasıl gittim aracıda gördüm çok temiz içi dışı. 5 dk da kulandım bi sıkıntı görmedim. almaya değermi ufak bi pazarlıkta yaptık. ekimde triger balatalar falan değimiş. |
|
![]() |
|
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Ben olsam diğerini tercih ederdim. Hem xt, hem de km. daha düşük.
|
|
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mavi araç daha güzel kazası belası yoksa hem fıyat uygun hem pazarlık payı var diğer araçta fulldur ıyıdır ama 18 Binden düşmüyorsa pazarlık sünnettir ayrıca ve ıkıncı el araç alıyosun mutlaka satıcı ıkram yapıcak yanı ne kadar temız olursa olsun kafadan 2-3 Bin masraf çıkıcak size en az dıyorum bak sigortası genel bakımı ıvırı zıvırı derken nekadar fiyat çıkar bilmem 90 Binle de yüksek bir km değil ama bılmıyorum her ıkı araçta değerlendırılebılır ben yinede mavi aracı daha makul buldum x-lıne olanı temiz görünüyor çünkü.
Düzenleyen samet206 - 13 Haziran 2013 Saat 23:36 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
xt donanım olarak x line den çok üstün. ben zamanında dizel x line yi 1000 tl ucuz diye xt ye tercih ettim ama sonra pişman oldum. elektirikli ayna arka camlar sisfarı vs. 2. e. araç alırken önce temizliğine sonra donanımlı olmasına dikkat edin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |