![]() |
|
206 1.4 xt otomatik vites |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hllklc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 14:14 |
arkadaşlar merhaba,
eşim için araba bakıyorum ve 17.000 17.500 arası bir araba arıyorum. bu fiyat aralıklarında peogeotlar uygun gözüküyor. dün bi araba buldum ve arabaya bakmaya gittim . araç şöyle 2005 xt modeli otomatik vites 58.000 km de. aracın içi tertemiz, dışında pasta cila ile çıkacak çizikler mevcut fakat sadece sağ ön tampon ile sağ ön kapı arasında çok büyük olmayan fakat çokta küçük olmayan bir göçük var vakumla düzelebilirmi çok emin olamadım. esas sormak istediğim şu araç sahibine 17.300 tl teklif ettim fakat 18.000 den aşağıya hiç düşmedi. bu şartlardaki araç için 18.000 tl ödemeye değermi. (15 gün sonra 180 tl vergi ve yaklaşık 1.500 tl tutacak sigorta ve kaskoda var). 18.000 tl ye bu aracı alırsam bu araçlarda teknik sorunlarla çok karşılaşırmıyım. konu hakkında görüşlerinizi rica ederim. Saygılar |
|
![]() |
|
hllklc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu hakkında yardımlarınızı görüşlerinizi rica ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |