![]() |
|
Bursa - Eskişehir Yol Tarifi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 12:57 |
Pazartesi Günü Eskişehire Gideceğim Ancak Daha Önce Hiç Gitmediğim İçin Yol Hakkında Pek Bilgim Yok İnternetten Araştırdım Ama Çok Karmaşık Geldi , Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Sevinirim ..
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben map tan baktım inegöl sonra bozüyük sonra eskişehir. pek karışık değil gibi ama...
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Saolasın Kardeşim Ben Mapa Bakmadan Direk Yol Tarifini Aradım Karma Karıık Bişey Çıktı O Yüzden Sordum Şimdi Baktım Dediğin Doğru :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı yolculuk topraaam :) Aynen kestelden sonra inegöl istikameti, mezitler, bozüyük felan derken löp diye eskişehirdesin :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
düz gitcen hacım caminin ordan sağa sonra ilk aradan sola sapcan tekrar sağ sonra ordan dümdüz yardır
![]() Düzenleyen rolandgarros - 12 Haziran 2013 Saat 14:51 |
|
![]() |
|
Sağolun .. Leonlaaa uçarım Beeen :D Abimin Kızını YÖS sınavına Götüreceğim Bakalım Hayırlısıyla :)
Düzenleyen Cente - 12 Haziran 2013 Saat 14:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |