![]() |
|
Merhaba yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 23:00 |
mrb arkadaslar bu tampon rc yada gti tamponu mu acaba saygılar
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna benzer tamponları sedanlarda bazı yüksek model HDI lerdede görüyorum arada , emin değilim ama resimden gördüğüm kadarıyla Rc ve GTI tampon biraz daha köşeli yinede GTI tamponu olması lazım ilandaki tampon zaten aynı değilmi RC tamponla GTI tampon farklımı ben görünüş olarak benzetiyorum kısmen ikisini ?
Ayrıca bu daha garanti bi bakın ısterseniz. http://www.birdeburada.com/Peugeot-206-GTI-TIP-On-Tampon-Sis-Delikli-151621,PR-25756.html Düzenleyen samet206 - 11 Haziran 2013 Saat 23:36 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı sanki
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim olarak aynıda resimler temsili galba tam anlaşılmıyor çunku altına not duşmuş aracınıza göre göndericez parçayı diye ilan başlığındada yazmıyor modeli ve GTI tampon olarak belırttığı ılandaki ürünün fiyatıda diğeriyle uçurum ordan kıl kaptım biraz ,farklı bir ürün gönderebilirler sonra kabul etmezler biz yazdık ettik diye araştırmakta fayda var başınız ağırmasın. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |