![]() |
|
307 cam sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fince126 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 22:23 |
Arkadaşlar cam otomatikleri bazen takılıp kalıyo. kumanda kısmını söküp temizledim ama ara sıra tekrarlıyor. başına gelen var mı böle bişey?
|
|
2002 Peugeot 307 XR 1.6 LPG
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıkıştığında otomatik durma veya geri açma özelliği var mı camlarınızda?
camda sıkışma varsa oda bu tip bir soruna yol açabiliyor...
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Arkadaşlar benimde aracın çamlarında sorun var yardımlarınızı bekliyorum.
Sorunu şöyle özetleyeyim 1- sol ön cam normal açılıp kapanıyor 2-Sağ ön cam norlam açılıp kapanıyor 3- Sol arka cam öndeki kumandadan açılıp kapanıyor ancak arkadaki kumandadan ne açılıyor nede kapanıyor. 4-Sağ arka can ne ön kumanda düğmesinden nede arka kumanda düğmesinden açılıp kapamıyor.(1 ay önce açılıyordu şimdi ne önden nede arka düğmelerden açılıp kapanmıyor) Sorun ne olabilir arkadaşlar. 1-Öndeki kumanda düğmesini komple söküm temizledim değişen bişey yok 2- Sağ arka düğmeyi ve kapı döşemesini söktüm kablolar takılı ama çalışmıyor. 3-Ayrıca ön kumanda üzerindeki çocuk kilidini de kontrol ettim (hem basılıyken hem basılı değilken ancak yine çalışmadı) Çöz olarak ne önerirsiniz Sol şoför kapısındaki kumandayı komple değiştirsem çözülürmü yoksa başka bir sorun mu var yardımlarınızı bekliyorum |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
aracım 2003 model Peugeot 307
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
TOZDAN DOLAYI GENELDE SORUNLAR AMA ELEKTRONİK KISMA SU FELAN KACIRDIN MI YANIK VAR MI KABLOLARI ÖLÇÜ ALETİ İLE KONTROL ET VEYA ETTİR BASİT BİR ARIZADIR ONLAR
|
|
![]() |
|
Eliktronik kartın üzerinde herhangi bir kızarma kararma yanık vs. yok. Olmazsa bir elektrikçile alet ile ölçtüreyim. Bu arada toz falanda yoktu kumandaların altındaki kartta yinede temizledim taktım hatta 3 kez temizleyip taktım değişen bişey yok. Benim anlamadığım hadi öndeki kumanda arızalı diyelim arka camlardaki kumandalardan neden açılıp kapamıyor.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ölcü aleti ile elektrik geliyormu diye bakman gerekiyor kablo sıkıntısı veya sigörtası kitapcığında sigortalar yazıyor sanırım neresi neyin sigortası diye
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
bunun benzeri bi olay benimde başıma geldi bıraktım elektrikçiye bilmem ne yaptı ama 15tl paramı aldı kulagına kurşun gayet iyi neredeyse bir yıl olacak.
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
SORUN ÇÖZÜLDÜ Değerli arkadaşlar aracımdaki sorunu çözdüm Aracın sol şoför kapısındaki kumanda düğmesini çıkardım öncelikle Bu düğme mekanizmasının içinde bir adet elektronik kart var Bu kartın üzerinde ön camları ve aynaları kumanda için 6 adet iğne var (elektrik soketinin takıldığı soketteki 6 tane iğne gibi sökünce görürsünüz) Yine aynı kartın üzerinde arka camların kumandası için 3 lü iğre var arka cam soketinin takıldığı kısım iğne diyorum ama siz sökünce görürsünüz soketin içine giren metal kısımlar. Neyse kartı çıkardım elektrik soketlerini tekrar bağladım bir baktım ki arka camların soketindeki 2 adet iğnenin üst kısımdaki lehimleri kopmuş onları lehimleyince arka camlar ön kumandadan açılmaa başladı Birde yine o elektronik kartın üzerinde camların çocuk kilidinin olduğu bir düğme var ondada sorun varmış onuda lehimleim arka düğmelerdende camlar açılıp kapanmaya başladı sorun halloldu umarım yardımcı olabilmişimdir. |
|
![]() |
|
http://s1288.photobucket.com/user/aokaymaz/media/547193EE603C44D3AF144E49DA97E0D4_zps7baafa81.gif.html
RESMİNİ EKLEDİM ARKADAŞLAR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |