![]() |
|
atiker taktırdım.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 13:56 |
106 xr var arkadaşlar.dün ümraniye candan muhendislikte taktırdım.20 lıra koyduk denedık ayar fılan yapıldı.daha sonrasında 100 km kadar gıttı ditditdit öttü benzine geçti.20 kuruş yaktı arabam ılk defa cok mutluyum.50 lira benzinle 120 giderken bu paraya bu kadar gıtmek cok guzelmıs....
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben atikerden hiç memnun değilim bujileri falan değiştirdim enjektör falanda değişti sadece 1 sıkıntım kaldı hiç durmadan 150 - 200 km gittikten sonra araba cekmez oluyor boguluyor yakıt sarfiyatı artıyor aracı durdurup 10 dk bekleyip yola devam ettiğimde düzeliyor
o yüzden suanda atikerden pek memnun değilim
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bende atiker taktırdım aracıma. Ama henüz çok yeni olduğu için net bir şey söylemek zor.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah bahsettiğin sıkıntılar bende de olmaz.sitede cok memnun olanda var olmayanda.demek arabaya göre kullanıma gore arıza cıkarıyor araç...kolay gelsın sıze
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
artık tüplü ve öfkeliyim diyorsun yani
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
aynen hocam
|
|
![]() |
|
seduray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
ben bir türlü karar veremiyorum LPG 'ye geçmek için.
2004 model 307 1.6 otomatik var bende 65 kruş yakıyo şehir içinde. Bir türlü karar veremedim LPG ye geçmek için. Siz LPG'ye geçmeye nasıl karar verdiniz....
|
|
2004 Peugot 307 XR 1,6 Otomatik (LOVATO LPG)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
pardon da ( gülümsüyorum şu an ) 65 kuruş yaktığı halde hala daha kararsızsanız benzıncı akrabanız fılan mı var ? yapmayın lutfen kazandırmayın yahudılere şu parayı.....takın lpg.sorun soruşturun benım gıbı hangısı uymlu uyumsuz.sitede araştırın.gidin bikaç lpg ciye.gıttıgın adam kendını ovmesın mesela.adam gıbı acık acık bu arabaya bu gıtmez desın.mesela brc takmadı adam benım 106 ya.olmuyo sıstemı farklı dedı.uygun olan atıker dedı.bıkaç lpg ciyi arayıpta sordum hep atıker dedı.şimdilik ıyıkı taktırmısım dıyorum.sende acılen taktır.kolay gelsın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |