![]() |
|
Gırç Gırç Sesi Yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 09:30 |
Arkadaşlar benim 106'nın sağ tarafından seyir halindeyken gırç gırç sesler geliyor. denemek için frene basıp bırakınca daha belli oluyor ki giderkende duyuluyor zaten sağ taraftan, bide park halindeyken sağ ön çamurluğun üstünden bastıra bastıra salladım arabayı yine hafif hafif gırç gırç sesini duydum, acaba bu sesin sebebi ne olabilir. Tecrübelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
get lastiklerinden ses geliyor olabilir. amortisör üst takozlarından olabilir.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aşağı yukarı ne masraf çıkar acaba, en kısa zamanda ustama da göstericem ama merakta ediyor insan ha deyince yaptıramayacağım mesela bu şekilde dolaşmam problem yaratır mı?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Bende rot milleri değişince düzelmişti, alt takımlara baktırın kötü durumdaysa mutlaka değiştirin.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Rakamsal manada hasarlı parça durumuna göre değişir. Ama sponsor firma Peugeot Market'te kampanyalar var. Ordan temin edebilir siniz..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
bu haftasonu sanayi yolu göründü yani bana :( biniyosak bakıcaz yapıcak bişey yok, inşallah fazla bi masraf çıkmaz :) teşekkür ederim arkadaşlar..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
saygınotp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: SERVİS SAHİBİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saygınotp
106 ön takımı sade bir sistemdir rotiller veya askı cubuklarından geliyordur, bir rot balanscıya uğrarsan ön takımı rot tezgahında kontrol etsin sana net bir sekilde arızalı parcayı söyler.
|
|
peugeotcitroenkartal
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |