|
ıslık sesi boştayken |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 00:13 |
selam 2.0 hdi partner 'im var.
aracımın turbosu pert olmuştu ve sıfır turbo değiştireli 2 ay olmadı. 2 aydır problem yoktu hiç. fakat bu aralar araç boştayken bile gaz verince derinden bir ıslık sesi alıyorum.. kulağımı yaklaştırınca manifoldun oradan geliyor gibi hissediyorum.. arabanın çekişinde, gdişinde falan hiçbir problem yok. gayet mis gibi turbo çalışıyor... turbo ıslığı olsa araç yükteyken ıslık çıkarır diye biliyorm. benimki park halinde gaz verince bile ince ince gelyor. ama her zaman da gelmiyor, geçen babama göstereyim dedim ıslık mıslık çıkarmadı namussuz... ertesi gün yine ıslık yapmaya başladı... sizce boştayken ıslık yapan ne olabilir?? manifold boruları falan mı?
Düzenleyen cocomo - 11 Haziran 2013 Saat 00:14 |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
zaten boştaykende gaz verince egzoz dan duman çıkarve turboyu döndürür diye düşünüyorum gayet normla bi durum önceden böyle deilse bilemem
|
|
@lq
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki aynı ses 2. viteste 3500 lü devirlerde dip gazda da geliyor mu ?
Düzenleyen @lq - 11 Haziran 2013 Saat 09:18 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |