![]() |
|
yakıt gösterge lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 Saat 13:39 |
bugün aracımda bir şey farkettim aracın yakıt gösterge lambası yandığında araç sanki daha seri oluyor gaza tepkisi artıyor. ama mazot aldığımda araç aynı performansı vermiyor bi anlam veremedim yardımcı olurmusunuz alakası ne olabilir?
bana öyle gelmiş olma ihtimaline karşı aracı arkadaşlarada denettirdim onlarda benimle aynı fikirdeler.
1.4hdi dizel araç.
Düzenleyen howard - 10 Haziran 2013 Saat 13:40 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç hafiflediğinden olmasın
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehe :) yyok yaf ustaya yada servise gidecem soracam saçma geliyor kulağa ama gerçekten öyle. özellikle arkadaşlara verdim kullanması için aracı. hemfikiriz yani
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |